Виконавче провадження от Колект Центру після суду. Виконавець Проценко

• Автор теми Автор теми batikofs
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 403

batikofs

Форумчанин
Дописи
181
Реакції
78
Бали
5125
batikofs не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть будь ласка, сьогодні о 14 годині прийшло оповіщення, що було приватним виконавцем відкрито ВП і блок рахунків (в мене тільки карта Моно, на яку прийшов арешт на 110 тисяч).
Був суд, проте через знаходження на ЛБС я не був оповіщенний про нього, і не мав змоги подати клопотання для переносу розгляду (знаю, це моя проблема і сам винний), то ж суддя винесла рішення в їх сторону.
Прочитав про виконавця відгуки (Проценко), зрозумів, що домовитись з ним не вийде.
Підскажіть, які кроки мені прийняти, що може бути далі? Дякую за відповідь.

Доброго дня, підкажіть будь ласка, сьогодні о 14 годині прийшло оповіщення, що було приватним виконавцем відкрито ВП і блок рахунків (в мене тільки карта Моно, на яку прийшов арешт на 110 тисяч).
Був суд, проте через знаходження на ЛБС я не був оповіщенний про нього, і не мав змоги подати клопотання для переносу розгляду (знаю, це моя проблема і сам винний), то ж суддя винесла рішення в їх сторону.
Прочитав про виконавця відгуки (Проценко), зрозумів, що домовитись з ним не вийде.
оскаржуйте рішення, якщо не отримували документів по справі та самого рішення

оскаржуйте рішення, якщо не отримували документів по справі та самого рішення
Ні, від суду я нічого не отримав, побачив тільки в Дії, а про ВП сповістил Монобанк своїм повідомленням

Ні, від суду я нічого не отримав, побачив тільки в Дії, а про ВП сповістил Монобанк своїм повідомленням
тоді отримуйте документи та оскаржуйте рішення.
не думаю, що у вас є бажання платити іх забаганки

Заочное решение оспорить можно, а договарится с исполнителем сложно

Назад
Угорі