Виконавче провадження - оплата щомісяця без відрахування з зарплати

• Автор теми Автор теми Natalia_DV
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 420

Natalia_DV

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
2
Бали
848
Natalia_DV не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, потрібна консультація/порада/просто заспокоєння. Отримала виконавче провадження. Просто в паніці, не знала куди бігти. Звязалась з виконавцем, поки конкретної домовленості немає, але вона сказала, що можливий варіант коли вони не будуть подавати до мого роботодавця на утримання з зп, а я будуть кожен місяць погашати частину боргу. Для мене головне аби на роботі не знали про вп, готова платити. Чи працював хтось по такій схемі з виконавцем? Я маю лише роботу, не маю нерухомості, землі, машини. Але батьки мають будинок і землю...знаю що дурне питання, але вони ж не можуть арештувати майно батьків? Буду вдячна за пораду, особливо від людей які працюють так з виконавцем

Майно батьків не арештують, можуть тільки те що належить вам.
Питання- чого вас так бентежить те що дізнаються на роботі про ВП?
В принципі якщо ви вже готові платити, оплатіть 3ма частинами або % від зп

Майно батьків не арештують, можуть тільки те що належить вам.
Питання- чого вас так бентежить те що дізнаються на роботі про ВП?
В принципі якщо ви вже готові платити, оплатіть 3ма частинами або % від зп
Дякую
Соромно просто, я працюю на своїй роботі вже майже 6 років
Не хочу аби люди знали( Почнуть обговорювати

Дякую
Не бачу нічого соромного, в реаліях кожен 3тій має борги, чи то по кредитам, чи то по комунальним послугам.
Я через ВП заплатила 2 кредити і забула, с зп списувалось і все ок, не потрібно було думати де взяти гроші що б закрити платіж

Добрий вечір. Яка підстава ВП? Виконавчий лист чи виконавчий напис нотаріуса? Якщо перше - номер ? Якщо друге - то це можна вирішити гарантовано успішно, якщо був не нотаріальний договір позики / кредиту і оформлений пізніше 2017 року.. Є і інші підстави знищення виконавчих написів. Суть потрібна

Добрий вечір. Яка підстава ВП? Виконавчий лист чи виконавчий напис нотаріуса? Якщо перше - номер ? Якщо друге - то це можна вирішити гарантовано успішно, якщо був не нотаріальний договір позики / кредиту і оформлений пізніше 2017 року.. Є і інші підстави знищення виконавчих написів. Суть потрібна
Доброго дня, перше
Не впевнена що хочу на загал писати номер, можу звернутися в пп?

Доброго дня, перше
Не впевнена що хочу на загал писати номер, можу звернутися в пп?
як хочете, просто ж ціль визначіть, з якою звертаєтесь. Якщо розібратись щодо того, чи можна щось зробити і що для цього потрібно, то треба суть того, з чого робити висновки (якщо в приватні, то одразу постанову про відкриття з ідентифікатором надсилайте). Ну чи ціль - це обговорити, як з роботодавцем і стягненням із зарплати почуватись. Залежно від цілей і вирішуйте, чи треба Вам адвокат і думка, яка безкоштовно лише по загальній інформації

На роботі всі думали що Наталя хороша дівчинка, а Наталя виявилась ганстером

23434.webp

я домовилися з приватним виконавцем апр добровільнк оплату і плачу певну суму кожного місяця без повідомлення на роботу

Доброго дня, потрібна консультація/порада/просто заспокоєння. Отримала виконавче провадження. Просто в паніці, не знала куди бігти. Звязалась з виконавцем, поки конкретної домовленості немає, але вона сказала, що можливий варіант коли вони не будуть подавати до мого роботодавця на утримання з зп, а я будуть кожен місяць погашати частину боргу. Для мене головне аби на роботі не знали про вп, готова платити. Чи працював хтось по такій схемі з виконавцем? Я маю лише роботу, не маю нерухомості, землі, машини. Але батьки мають будинок і землю...знаю що дурне питання, але вони ж не можуть арештувати майно батьків? Буду вдячна за пораду, особливо від людей які працюють так з виконавцем
Доброго ранку, в через який час відкрили?

я домовилися з приватним виконавцем апр добровільнк оплату і плачу певну суму кожного місяця без повідомлення на роботу
Вам блокували рахунки? Мені сьогодні заблокували заробітню карту. Я не знаю що робити вже руки опустились

Назад
Угорі