Виконавче провадження на мене з даними дружини.

• Автор теми Автор теми Сергей91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K

Сергей91

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
10
Бали
278
Сергей91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім вечора, така ситуація, рік назад я набрав більше 10 МФО та банків, все закрив за тіло, але сьогодні сталась ситуація)дружина попросила встановити їй Дію, після чого в Дії дружини побачив виконавче провадження на моє ім'я але з її даними рік народження,іпн і тд .
Провадження від фінфорс , по договору з ССлон , тіло кредиту 8к ,ВП 21 тисяча. Провадження створене в березні цього року,у мене в дії пусто, картки як і у мене так і у дружини не заблоковані.
Чи можливо вважати дане провадження дійсним , і якщо воно дійсне тоді як зробити щоб його зняли? Дякую всім за увагу і подальшу допомогу.

Сергей91, ну, эти ??? напутали. Но, правда, такого случая ещё не встречал на форуме

Доброго всім вечора, така ситуація, рік назад я набрав більше 10 МФО та банків, все закрив за тіло, але сьогодні сталась ситуація)дружина попросила встановити їй Дію, після чого в Дії дружини побачив виконавче провадження на моє ім'я але з її даними рік народження,іпн і тд .
Провадження від фінфорс , по договору з ССлон , тіло кредиту 8к ,ВП 21 тисяча. Провадження створене в березні цього року,у мене в дії пусто, картки як і у мене так і у дружини не заблоковані.
Чи можливо вважати дане провадження дійсним , і якщо воно дійсне тоді як зробити щоб його зняли? Дякую всім за увагу і подальшу допомогу.
Так а вы закрыли финфорсрв или сслоун?

Звертайтесь до юристів
Так он пишит,что все закрыл за тела???До начала хоть бы мы тут "выяснили",так закрыл за тело все МФО или не все?Может у жены отдельно были.....не все понятно

Дія так собі аргумент, подивіться себе і дружину в АВСП чи Єдиному реєстрі боржників
В єдиному реєстрі також така ситуація на мені нічого а на дружині є вп але пише боржник моє імя

Так он пишит,что все закрыл за тела???До начала хоть бы мы тут "выяснили",так закрыл за тело все МФО или не все?Может у жены отдельно были.....не все понятно
Хз, можливо щось в дружини було, можливо десь одне мфо пропустив, треба розбиратися

Вже ТС згадав що сс не закрив) ну а вп відкрили з помилками..
Видела уже. Но что б исполнительное ...
Так может позвонить исполнителю?
Раз в реестре есть,то есть и контакты

Вже ТС згадав що сс не закрив) ну а вп відкрили з помилками..
Так сс не закрив)) Але чому вп не на мені а на дружині, і як взагалі зняти його ,бо вперше з цим .
Видела уже. Но что б исполнительное ...
Так может позвонить исполнителю?
Раз в реестре есть,то есть и контакты
Так там є номер,завтра зателефоную уточню, дякую.

Так сс не закрив)) Але чому вп не на мені а на дружині, і як взагалі зняти його ,бо вперше з цим .
Смотрите в реестрах контакты исполнителя и свяжитесь . Задайте этот вопрос
Сергей91,
Я видела исполнительное производство и блок карт прописанных по адресу,но за коммуналку. И ИП на прописанного инвалида . Но не в чужой Дии.

Сергей91, ну, эти ??? напутали. Но, правда, такого случая ещё не встречал на форуме
В мене є,дані мої(прізвище,ім'я,по-батькові),але з цифрами дати народження плутанина і по ідентифікаційному коду на мене нема...комусь не пощастило...
Мабуть з такою швидкістю написи клепали,що цифри поплуталися всі?
Але чомусь я вже нічому не дивуюсь?‍♀️

Назад
Угорі