Выконавче провадження, диалог о завершении исполнительного производства

• Автор теми Автор теми Kidpoker
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 704

Kidpoker

Читач
Дописи
13
Реакції
2
Бали
2560
Kidpoker не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можно ли договориться с исполнителем о снятии "ВП" без юриста, не оплачивая всю сумму штрафа? Мб у кого то был опыт подобного

Можно ли договориться с исполнителем о снятии "ВП" без юриста, не оплачивая всю сумму штрафа? Мб у кого то был опыт подобного
Свистіть, якщо дізнаєтесь як! Мене цікавить, зняття ВП без юриста і не оплачуючи взагалі нічого ?

Як Ви це собі бачите?
56917601.webp

У меня одна государственная тетя канючит денег уже 2 месяца. Причем внаглую, палки в колеса, 100500 дополнительных документов, досмотры и т.д. Интересно, если спустя это время я с таким продъеду, ее может разорвать?:rolleyes:

У меня одна государственная тетя канючит денег уже 2 месяца. Причем внаглую, палки в колеса, 100500 дополнительных документов, досмотры и т.д. Интересно, если спустя это время я с таким продъеду, ее может разорвать?:rolleyes:
На розетке вроде продается))
Попытка, как говорится, не пытка)
Я бы отвез)))

Каву не забудь

Вкладення

• изображение_viber_2023-05-07_18-01-38-792.webp
    изображение_viber_2023-05-07_18-01-38-792.webp
    47.2 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:
Посадити на 10 років я соромлюсь, а вбити (та ще й таким способом) ні? :rolleyes:
Поки рулить шоколадка-взятка;)
Ну порадуй коня свого :mosking:
крч треба завершувати цей діалог бо зараз як мудра чи хтось з модерації прочитає - всі оптом в адіночку пошуршим )))

:rolleyes:
Тада такой шолі ?

images
Так вже краще
Ну порадуй коня свого :mosking:
крч треба завершувати цей діалог бо зараз як мудра чи хтось з модерації прочитає - всі оптом в адіночку пошуршим )))
а де вони всі поділись?

Назад
Угорі