Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як Ви це собі бачите?Можно ли договориться с исполнителем о снятии "ВП" без юриста, не оплачивая всю сумму штрафа? Мб у кого то был опыт подобного
Свистіть, якщо дізнаєтесь як! Мене цікавить, зняття ВП без юриста і не оплачуючи взагалі нічого ?Можно ли договориться с исполнителем о снятии "ВП" без юриста, не оплачивая всю сумму штрафа? Мб у кого то был опыт подобного
Ctrl+Alt+DelЯк Ви це собі бачите?

[POSTS=1000]Людина з реєстрацією 19го рокуЯк Ви це собі бачите?
... хз що вона тут забула[/POSTS]Як Ви це собі бачите?
У меня одна государственная тетя канючит денег уже 2 месяца. Причем внаглую, палки в колеса, 100500 дополнительных документов, досмотры и т.д. Интересно, если спустя это время я с таким продъеду, ее может разорвать?
На розетке вроде продается))У меня одна государственная тетя канючит денег уже 2 месяца. Причем внаглую, палки в колеса, 100500 дополнительных документов, досмотры и т.д. Интересно, если спустя это время я с таким продъеду, ее может разорвать?![]()
Каву не забудьУ меня одна государственная тетя канючит денег уже 2 месяца. Причем внаглую, палки в колеса, 100500 дополнительных документов, досмотры и т.д. Интересно, если спустя это время я с таким продъеду, ее может разорвать?![]()
Ось такого їй на весь макіяж, а не каву!Каву не забудь
Скромний тиОсь такого їй на весь макіяж, а не каву!
Та дістала. Слів не розуміє, чудить як баба Яга... А посадити жінку на 10 років, як її колег посадили з Харкова (08.05.2023) якось не по чоловічи!!!Скромний ти
Посадити на 10 років я соромлюсь, а вбити (та ще й таким способом) ні?
Тада такой шолі ?
![]()
Ну порадуй коня свогоПосадити на 10 років я соромлюсь, а вбити (та ще й таким способом) ні?
Поки рулить шоколадка-взятка![]()
Так вже краще
Тада такой шолі ?
![]()
а де вони всі поділись?Ну порадуй коня свого
крч треба завершувати цей діалог бо зараз як мудра чи хтось з модерації прочитає - всі оптом в адіночку пошуршим )))