Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ещё бы на туалетной бумаге писали..... Название контор конечно нечто.....![]()
Доброго всім дня. Що це за фрукт і з чим його їдять?? Сьогодні подзвонили на роботу, співробітниця з ними спілкувалась.
Ну, а вообще я думаю что если бы собирались ехать, то без предупреждения ехали. Ну это сугубо моё мнение.![]()
Доброго всім дня. Що це за фрукт і з чим його їдять?? Сьогодні подзвонили на роботу, співробітниця з ними спілкувалась.
Ну що було під рукою у співробітниці, на тому і написала)) мене назва здивувала, форум дивилась, нічого не знайшла...вбила номер тел в труколорі вибило Зураб Фактор...Ещё бы на туалетной бумаге писали..... Название контор конечно нечто.....
Ну, а вообще я думаю что если бы собирались ехать, то без предупреждения ехали. Ну это сугубо моё мнение.
Выконавча служба не будет звонить на работу...![]()
Ну це ж не проста виконавча служба))) а Резонанс))Выконавча служба не будет звонить на работу...
Та они столько себе названий придумывают....что за ними и не угонешься))Ну це ж не проста виконавча служба))) а Резонанс))
Та я також так думаю...просто цікаво...нічого не знайшла про них на форумі...
Хоть одна радість назву придумати)) на більше і не спроможні)))Та они столько себе названий придумывают....что за ними и не угонешься))
Это помощники "судьи Дреда"Доброго всім дня. Що це за фрукт і з чим його їдять?? Сьогодні подзвонили на роботу, співробітниця з ними спілкувалась.
Да, дожилися![]()
Та це мені співробітниця написала, з телефонної розмови під диктовку, що було в неї під рукою на тому і писала)))Да, дожилися
Вже й на прінтер гроші сі скінчили, скудіють кали
це те саме, що і КА Фактор, подивіться про них на форумі![]()
Это д*рьмо выбрасывают в унитаз и сливают воду, а не едят))![]()
А співробітниця вирішила підробити Вашим секретарем?Та це мені співробітниця написала, з телефонної розмови під диктовку, що було в неї під рукою на тому і писала)))
Інформація не в підтримку калів!)) Просто для роз'яснення)

Вже скористалася вашою порадою))) і йоршиком почистила)))Это д*рьмо выбрасывают в унитаз и сливают воду, а не едят))
Ой є така біда)) сказала що платити їй не буду, як за секретаря, навіть півставки не дам))) але де...хоче халявних грошей)))) старається)))А співробітниця вирішила підробити Вашим секретарем?![]()
Дякую, почитаю)це те саме, що і КА Фактор, подивіться про них на форумі
Люди спочатку пхають носа куди не попадя, а потім претензії чого до них стіко дзвонятьВже скористалася вашою порадою))) і йоршиком почистила)))
Ой є така біда)) сказала що платити їй не буду, як за секретаря, навіть півставки не дам))) але де...хоче халявних грошей)))) старається)))
Дякую, почитаю)
Оце то точно сказано!!!Люди спочатку пхають носа куди не попадя, а потім претензії чого до них стіко дзвонять
Все, треба сушити сухарі)) раз вже на такому рівні пішло))Резонанс - это спецотдел ФБР, шутки плохи