Виїзд виконавчої служби

• Автор теми Автор теми Apolinaria
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 845
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Apolinaria

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Apolinaria не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Сьогодні на сільську раду прийшла телефонограмма,начебто завтра приїде виконавчий виконавець,такий собі Шевцов Ігорь Васильович описувати майно,ні з якої компанії чи з якого банку не вказано.Пробивала номер то показує Банк Київ.Майна на мені не має,на чоловікові все,що робити в такій ситуації?

Ничего,ждите,хотя я сомневаюсь что это правда.

Доброго дня.Сьогодні на сільську раду прийшла телефонограмма,начебто завтра приїде виконавчий виконавець,такий собі Шевцов Ігорь Васильович описувати майно,ні з якої компанії чи з якого банку не вказано.Пробивала номер то показує Банк Київ.Майна на мені не має,на чоловікові все,що робити в такій ситуації?
Введите свои данные, проверьте себя в реестре должников. Но скорее всего чушь, как всегда.

Пише,нічого не знайдено

Бред шараги. Не обращайте внимание

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі