Виїзд в Росію, через Польщу .

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 2K

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Ситуація така ,що мій знайомий має одружитися в Росії . Купила наречена білет (електронний)в Росії ( є в наявності)але через кордон України до Варшави не проїхав (через неявномті візи або через робочої візи). Тепер питання ! Як повернути кошти за Варшава ---Москва ---Анапа!!?
Неявності!

Привіт. Ситуація така ,що мій знайомий має одружитися в Росії . Купила наречена білет (електронний)в Росії ( є в наявності)але через кордон України до Варшави не проїхав (через неявномті візи або через робочої візи). Тепер питання ! Як повернути кошти за Варшава ---Москва ---Анапа!!?
Неявності!
чет мало понятно! она пробила билеты из России через Украину в Варшаву и потом в Анапу?

Неявності!
Вже ніяк, пропало.
Можливо це знак
Та й воопше, ТС дропнув мегапровокаційний пост)

Неявності!
Авиабилет или ж/д?

Вже ніяк, пропало.
Можливо це знак
это надо было сразу по месту решать! если не лоукост канешна (хотя я сомневаюсь с таким маршрутом) солидный авиаперевозчик решил бы проблемы и отправил человека!

Як повернути кошти за Варшава ---Москва ---Анапа!!?

Так это туда обращаться нужно, где билеты покупали... А вообще с пересечением границ не такие уж и большие проблемы как может показаться на первый взгляд.

Так это туда обращаться нужно, где билеты покупали... А вообще с пересечением границ не такие уж и большие проблемы как может показаться на первый взгляд.
Ну сейчас и не такие уже маленькие, как может показаться.Польша давно закрыта для транзита.
Оффтоп
Перший день свята мо, нє?

чет мало понятно! она пробила билеты из России через Украину в Варшаву и потом в Анапу?
Саме так,виїзд з Луцька саме так пробили
Авиабилет или ж/д?
Авіа
Вже ніяк, пропало.
Можливо це знак
Та й воопше, ТС дропнув мегапровокаційний пост)
Не провокаціний!!! А реальна ситуація!!! Не пропустили через українську границю! Визи немає. Не робочої також

Це потрібно тільки з авіакомпанією вирішувати. Залежить від того який квиток, коли рейс. Якщо літак вже полетів без жениха, тоді ніяк. Якщо ще є час до вильоту, тоді, можливо якийсь відсоток повернути. Але точно не за день до вильоту.

просто трудно понять почему авиакомпания продает такие тикеты!надо штурмовать авиа перевозчика !
Штурмуємо . !!!! Але Україна не відпускає. Людину повернули з автостанції на Варшаву.
Пробиваємо через перевозчиків

Не найкраща ідея. Кажу, як двічі розлучений

Він виїзджає з України до Варшави а там білет(електронний)

Штурмуємо . !!!! Але Україна не відпускає. Людину повернули з автостанції на Варшаву.
Пробиваємо через перевозчиків
Перевізники провезуть.Вони роблять "липові" документи на роботу. Ціна питання 150 євро.

Дзвонили на гарячу лінію та. Сказали що повинна бути хоч якась віза. Це через Польщу

Назад
Угорі