Виграли суд в ЄАПБ , але не закрили дані в УБКИ

• Автор теми Автор теми TushkaGG
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 562

TushkaGG

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
19
Бали
853
TushkaGG не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Декілька місяців назад Tarass , виграв суд в ЕАПБ , призначили 28 тис до сплати по двох кредитах замість 60 , місяць назад виконавець відкрив виконавче на цю суму , я її одразу закрив , виконавиць закрив впровадження , але в УБКИ так і світиться відкритих 2 кредита , кому телефонувати щоб їх там закрили ?

Вкладення

• IMG_0434.webp
    IMG_0434.webp
    45.8 Кб · Перегляди: 90
  • IMG_0435.webp
    IMG_0435.webp
    54.5 Кб · Перегляди: 81
  • IMG_0438.webp
    IMG_0438.webp
    55.1 Кб · Перегляди: 92
Декілька місяців назад Tarasss , виграв суд в ЕАПБ , призначили 28 тис до сплати по двох кредитах замість 60 , місяць назад виконавець відкрив виконавче на цю суму , я її одразу закрив , виконавиць закрив впровадження , але в УБКИ так і світиться відкритих 2 кредита , кому телефонувати щоб їх там закрили ?
Довідку про закриття і відсутність заборгованості їм надішліть і закриють.

Вкладення

• IMG_0439.webp
    IMG_0439.webp
    55.1 Кб · Перегляди: 92
Тут є ця довідка ?
Ні. Є лиш постанова про закриття провадження.
Можете спробувати зв'язатись з ЄАПБ і спитати в них, можливо ще просто не подали на УБКІ, або ті ще не оновили.

Ні. Є лиш постанова про закриття провадження.
Можете спробувати зв'язатись з ЄАПБ і спитати в них, можливо ще просто не подали на УБКІ, або ті ще не оновили.
Написав в УБКИ , дав їм рішення суду і постанови , сказали напишуть їм для підтвердження даних , я два дня пробую звʼязатись з єапб без толку

Написав в УБКИ , дав їм рішення суду і постанови , сказали напишуть їм для підтвердження даних , я два дня пробую звʼязатись з єапб без толку
Вони ж хочуть 60. Тому і не спішать щось там закривати.
Про убкі - правильне рішення. Чекайте. Скоро вони змінять суму. Якщо ні, то зверніться до НБУ. Вони і убкі і єапб спростять в чому справа.

Вони ж хочуть 60. Тому і не спішать щось там закривати.
Про убкі - правильне рішення. Чекайте. Скоро вони змінять суму. Якщо ні, то зверніться до НБУ. Вони і убкі і єапб спростять в чому справа.
Та толку що вони хочуть , був суд , суд призначив 29 , виконавець відкрив справу , я оплатив , тому хай хочуть даже міліон , фактично кредит я виплатив

Та толку що вони хочуть , був суд , суд призначив 29 , виконавець відкрив справу , я оплатив , тому хай хочуть даже міліон , фактично кредит я виплатив
УБКІ самі запит зробили до ЄАПБ. Вони забовязані надати дані в УБКІ! Максимум через 3 тижня УБКІ змінять статус на закритий.

Декілька місяців назад Tarass , виграв суд в ЕАПБ , призначили 28 тис до сплати по двох кредитах замість 60 , місяць назад виконавець відкрив виконавче на цю суму , я її одразу закрив , виконавиць закрив впровадження , але в УБКИ так і світиться відкритих 2 кредита , кому телефонувати щоб їх там закрили ?
Через який термін після продажу еапб звернулися до суду, в вашому випадку?

Назад
Угорі