Выдают ли займ без прописки?

• Автор теми Автор теми Roman1704
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Roman1704

Форумчанин
Дописи
50
Реакції
2
Бали
2565
Roman1704 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи видає кредит швидко гроші ( з поверненням) якщо на даний час знятий за місцем проживання тобто не прописаний

Чи видає кредит швидко гроші ( з поверненням) якщо на даний час знятий за місцем проживання тобто не прописаний
Добрый вечер! Ну как бы форум не приветствует взятие кредита с целью не возврата. Возможно можно обойтись своими силами?

Проверьте и нам скажете...
А потом когда не сможете отдать....на форуме есть много информации про ШГ, особенно "интересно читать" как они многим звонят, и по месту прописки и нет!!!!

Це точно питаю шо безвихідна ситуація
Вам потрібно на лікування, похорони чи Ви не в змозі заробити на кусень хліба?
Вибачте, що може жорстко, але інших критичних ситуацій не бачу.

Оно вам надо?В это болото лезть..
Питаю чи видають без місці проживання ( дуже треба
Вам потрібно на лікування, похорони чи Ви не в змозі заробити на кусень хліба?
Вибачте, що може жорстко, але інших критичних ситуацій не бачу.
Лікування (((( можна відповідь

Наверно потому, что они раздают направо и на лево, даже с просрочками (если верить инфе с нашего форума)
Так я знаю и другие шараги у которых вообще напрочь отсутствует минимальная безопасность неблагонадёжности выдачи займов.
Причём некоторые уникалы дают с огромными ( в год, полтора ) просрочками по другим шарагам ...
Вот и интересно почему именно ШГ :rolleyes:

Так я знаю и другие шараги у которых вообще напрочь отсутствует минимальная безопасность неблагонадёжности выдачи займов.
Причём некоторые уникалы дают с огромными ( в год, полтора ) просрочками по другим шарагам ...
Вот и интересно почему именно ШГ :rolleyes:
Понятно. Ты только не подсказывай людЯм уникалов. А то даже у меня екнуло, а что еще можно?)))

Roman1704 , Ви впевнені, що через місяць будете в змозі повернути? Поки у Вас нема кредитів - у Вас нема проблем

Питаю чи видають без місці проживання ( дуже треба

Лікування (((( можна відповідь
Невже на лікування не можна позичити в рідних, або друзів?
Невже 2 чи 3 тисячі допоможуть в лікуванні.
Вам здається що ми Вам радимо дурниці, але краще звернутись в якусь благодійну організацію, до священника, знайомих, чим брати в ШГ кредит.

Назад
Угорі