Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
видають тільки без ( повернення) на жальЧи видає кредит швидко гроші ( з поверненням) якщо на даний час знятий за місцем проживання тобто не прописаний
Добрый вечер! Ну как бы форум не приветствует взятие кредита с целью не возврата. Возможно можно обойтись своими силами?Чи видає кредит швидко гроші ( з поверненням) якщо на даний час знятий за місцем проживання тобто не прописаний
Проверьте и нам скажете...Чи видає кредит швидко гроші ( з поверненням) якщо на даний час знятий за місцем проживання тобто не прописаний
Безвыходная ситуация, это когда на крышку земля сыпется...Це точно питаю шо безвихідна ситуація
Вам потрібно на лікування, похорони чи Ви не в змозі заробити на кусень хліба?Це точно питаю шо безвихідна ситуація
Оно вам надо?В это болото лезть..Чи видає кредит швидко гроші ( з поверненням) якщо на даний час знятий за місцем проживання тобто не прописаний
Питаю чи видають без місці проживання ( дуже требаОно вам надо?В это болото лезть..
Лікування (((( можна відповідьВам потрібно на лікування, похорони чи Ви не в змозі заробити на кусень хліба?
Вибачте, що може жорстко, але інших критичних ситуацій не бачу.
Вам вже вище відповіли.Питаю чи видають без місці проживання ( дуже треба
Лікування (((( можна відповідь
Наверно потому, что они раздают направо и на лево, даже с просрочками (если верить инфе с нашего форума)Вам вже вище відповіли.
А чому саме ШГ?
Так я знаю и другие шараги у которых вообще напрочь отсутствует минимальная безопасность неблагонадёжности выдачи займов.Наверно потому, что они раздают направо и на лево, даже с просрочками (если верить инфе с нашего форума)
Понятно. Ты только не подсказывай людЯм уникалов. А то даже у меня екнуло, а что еще можно?)))Так я знаю и другие шараги у которых вообще напрочь отсутствует минимальная безопасность неблагонадёжности выдачи займов.
Причём некоторые уникалы дают с огромными ( в год, полтора ) просрочками по другим шарагам ...
Вот и интересно почему именно ШГ![]()
Разве что за 50% от займаПонятно. Ты только не подсказывай людЯм уникалов. А то даже у меня екнуло, а что еще можно?)))
Но деньги вперёд)+ на додачу видають тим хто вже в єрбПричём некоторые уникалы дают с огромными ( в год, полтора ) просрочками по другим шарагам ...
Невже на лікування не можна позичити в рідних, або друзів?Питаю чи видають без місці проживання ( дуже треба
Лікування (((( можна відповідь
Мальчики) перестаньте меня развращать+ на додачу видають тим хто вже в єрб
Прям аж ручки зачесались еще взять пару займов)))50/50 и пишу в личку ?Мальчики) перестаньте меня развращатьПрям аж ручки зачесались еще взять пару займов)))