Видаткові операції. Чи потрібно переписувати заяву виконавцю повторно на більшу суму?

• Автор теми Автор теми Olya29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 697

Olya29

Читач
Дописи
12
Реакції
2
Бали
128
Olya29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Маю виконавче провадження рахунок заблоковано, можу користуватися коштами в розмірі 14200. А з 1 квітня цього року збільшилась мінімальна заробітна плата. Підкажіть чи потрібно переписувати заяву виконавцю повторно на більшу суму, чи банк це зробить автоматично?В банку кажуть що ніяких змін не відбулося. Чи в цьому місяці вже не вийде зняти більше, а вже в наступному?

Доброго дня. Маю виконавче провадження рахунок заблоковано, можу користуватися коштами в розмірі 14200. А з 1 квітня цього року збільшилась мінімальна заробітна плата. Підкажіть чи потрібно переписувати заяву виконавцю повторно на більшу суму, чи банк це зробить автоматично?В банку кажуть що ніяких змін не відбулося. Чи в цьому місяці вже не вийде зняти більше, а вже в наступному?
Заява пишеться на 2 мінімальні зарплати. З 1.04 це вже 16 000

Я вже не вперше чую на форумі, що в банку "ніяких змін не відбулося" :facepalm::facepalm:
Ідіоти чесне слово.
В кінці березня писала виконавцю заяву про зміну видаткового рахунку.
Постанову виніс в той день,коли отримав мою заяву,але вказав,що постанова почне діяти з 1 квітня. Мабуть,знає що в банках бардак....

Заява пишеться на 2 мінімальні зарплати. З 1.04 це вже 16

Заява пишеться на 2 мінімальні зарплати. З 1.04 це вже 16 000
Так, але ще досі залишається 14200. Не знаю що робити, чи переписувати заяву виконавцю, чи звертатися до банку?
Так, але ще досі залишається 14200. Не знаю що робити, чи переписувати заяву виконавцю, чи звертатися до банку?
Заява була написана ще 2 місяці тому коли мінімальна була 7100

Хз... в монобанку цих приколів нема.
При чому тут виконавець... він надсилає в банк постанову на розблокування 2 мзп... а чому банк тормозить - це вже питання до банку напевно.

Заява була написана ще 2 місяці тому коли мінімальна була 7100
Який банк?

В кінці березня писала виконавцю заяву про зміну видаткового рахунку.
Постанову виніс в той день,коли отримав мою заяву,але вказав,що постанова почне діяти з 1 квітня. Мабуть,знає що в банках бардак....
Виконавець все зробив нормально,а примату все одно,що постанова діє з 1 квітня . Отримали в березні,так і розблокували на березневу суму.
Screenshot_20240411-174328.webp

Виконавець все зробив нормально,а примату все одно,що постанова діє з 1 квітня . Отримали в березні,так і розблокували на березневу суму.
Screenshot_20240411-174328.png
Довбні... в мене моно навпаки "рулить"

[POSTS=1000]На дату глянь :lol::lol:

1712853225056.webp

[/POSTS]

Пфф. На днях була ситуація.
Процедура банкрутства. Розпочалась в травні 23-го. Ухвала про мораторій виконань від 09.2023
Виконавець одразу зупинив провадження.
Банк 04.04.2024 накладає арешти.
Тум тум тум.
Ощадбанк.
Тепер на претензії і крики в свій адрес кажуть "нехай виконавець нам напише, ми 30 днів розглянемо лист".

Аутисти якісь

Добрый день.
кто то переписывал заявление на большую сумму 16000 или как решали вопрос с банком? Монобанк говорит не каких изменений нет как было 14200 так и осталось
День добрый. У меня исполнительное производство счет заблокирован, могу пользоваться средствами в размере 14200. А с 1 апреля этого года увеличилась минимальная заработная плата. Подскажите нужно ли переписывать заявление исполнителю повторно на большую сумму, или банк это сделает автоматически? В банке говорят, что никаких изменений не произошло. Или в этом месяце уже не получится снять больше, а уже в следующем?
Согласно ЗУ Об исполнительном производстве, сумма ограничения устанавливается на основе размера 2-х минимальных зарплат, утвержденных 1 января текущего календарного года:
1) физические лица - должники, на средства которых наложен арест органами государственной исполнительной службы, частными исполнителями могут осуществлять расходные операции с текущего счета на сумму в размере, что в течение одного календарного месяца не превышает двух размеров минимальной заработной платы, установленной законом о Государственном бюджете Украины на 1 января текущего календарного года
Поэтому этот лимит не увеличится до конца текущего года.

Це відповідь від банку

Останнє редагування:
Добрый день.
кто то переписывал заявление на большую сумму 16000 или как решали вопрос с банком? Монобанк говорит не каких изменений нет как было 14200 так и осталось

Согласно ЗУ Об исполнительном производстве, сумма ограничения устанавливается на основе размера 2-х минимальных зарплат, утвержденных 1 января текущего календарного года:
1) физические лица - должники, на средства которых наложен арест органами государственной исполнительной службы, частными исполнителями могут осуществлять расходные операции с текущего счета на сумму в размере, что в течение одного календарного месяца не превышает двух размеров минимальной заработной платы, установленной законом о Государственном бюджете Украины на 1 января текущего календарного года
Поэтому этот лимит не увеличится до конца текущего года.

Це відповідь від банку
Нажаль, так і є. Вони керуються законом про виконавче провадження а там прописана сума на перше січня календарного року.
Спеціально спілкувався з представником банку з цього приводу - все так і є. Сума не зміниться до 25го року і становитеме 14200.
Якщо не буде змін до закону про ВП.

Назад
Угорі