выдан маршрутный лист для установки с Вами контакта

• Автор теми Автор теми Iryna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Iryna

Форумчанин
Дописи
83
Реакції
21
Бали
1765
Iryna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось таке отримував :выдан маршрутный лист для установки с Вами контакта.19.08.2019 находитесь по адресу регистрации.ШвидкоГроші,0443840228

Хтось таке отримував :выдан маршрутный лист для установки с Вами контакта.19.08.2019 находитесь по адресу регистрации.ШвидкоГроші,0443840228
все такое получали. идитии купите себе мороженое

Ну раз для "для установки с Вами контакта", то надо перезвонить на указанный номер, уточнить что пить будем, чтобы "контакт" точно установился. Прям сайт знакомств, а не кре :ahaha: дит-онлайн
Post automatically merged:

Iryna, я сгодня их тоже жду.вон думаю в магазин сбегать да и с хлебом солью встречать????

А потом напишут что типа "Так как вас не было по месту регистрации мы вынуждены обратиться в полицию" или что-то подобное

Сьогодні телефонували мені, перед тим контактній особі надіслали смс про те, що я злісний боржник. Випитували чомусь ким мені приходиться контактна особа...а я і сказала що ніким, зі мною ніхто не спілкується і я ні з ким неспілкуюсь (ну воно тепер так і є після всіх цих погроз по телефону контактним). Тоді хлопична із ШГ сказав, що передасть номер калам і вони вже допрацюють...відчуваю скоро почнеться "жара"

Назад
Угорі