Ви під запис розмови відмовились від сплати перед «Інфінанс»

• Автор теми Автор теми Romachka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K

Romachka

Читач
Дописи
50
Реакції
7
Бали
283
Romachka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ви під запис розмови відмовились від сплати перед «Інфінанс» (MoneyBOOM).У випадку не сплати боргу 37027 грн. - 30.08.19р.до 14-ї години, Ваші документи та записи розмов будуть передані юристами в суд як додаток до позову.0800210005 комусь ще таке приходило я з ними вже 3 міс. Необщаюсь

Ви під запис розмови відмовились від сплати перед «Інфінанс» (MoneyBOOM).У випадку не сплати боргу 37027 грн. - 30.08.19р.до 14-ї години, Ваші документи та записи розмов будуть передані юристами в суд як додаток до позову.0800210005 комусь ще таке приходило я з ними вже 3 міс. Необщаюсь
Тоже такое пришло сегодня, вообще трубку не беру ни от кого

Мне тоже такое сегодня прийшло.думаю очеоеднач пугалка.я не с кем не общаюсь.

Пришло такое же, только от Алекскредит

Ви під запис розмови відмовились від сплати перед «Алекскредит».У випадку не сплати боргу 14001 грн. - 30.08.19р.до 14-ї години, Ваші документи та записи розмов будуть передані юристами в суд як додаток до позову.0800210005

То они подают, то не подают, то продали, то не продали, странные товарищи)
Post automatically merged:

А до этого такое пришло

Клієнт, Ваш договір в «Алекскредит» переданий в юридичний відділ, для подачі позовної заяви.Юристами підготовлена претензія Кредитора щодо невиконання фінансових та договірних зобов'язань, порушення Кредитного договору та відсутності оплат.Останній термін сплати боргу 14001 грн.- 30.08.19р.0800210005

Пришло такое же, только от Алекскредит

Ви під запис розмови відмовились від сплати перед «Алекскредит».У випадку не сплати боргу 14001 грн. - 30.08.19р.до 14-ї години, Ваші документи та записи розмов будуть передані юристами в суд як додаток до позову.0800210005

То они подают, то не подают, то продали, то не продали, странные товарищи)
Post automatically merged:

А до этого такое пришло

Клієнт, Ваш договір в «Алекскредит» переданий в юридичний відділ, для подачі позовної заяви.Юристами підготовлена претензія Кредитора щодо невиконання фінансових та договірних зобов'язань, порушення Кредитного договору та відсутності оплат.Останній термін сплати боргу 14001 грн.- 30.08.19р.0800210005
Алексы не подают.У них новая фича - 2 амбала и кавказец на Вольво, в сопровождение дружественной им полиции.
Так что готовьте бабло граждане аферисты.
От судьбы не спрячешься!
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

ВаЛиКо, если я не ошибаюсь, то Фольксваген

Алексы не подают.У них новая фича - 2 амбала и кавказец на Вольво, в сопровождение дружественной им полиции.
Так что готовьте бабло граждане аферисты.
От судьбы не спрячешься!
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
отдам им трусами и носками, уж все что есть?

Можете под запись их еще и послать.

Надо было "пид запис розмови" еще и на йух послать
мне нравится их "під запис розмови", при том, что я с самого начала не беру трубку с незнакомых номеров, пробиваю через приложение и блочу. Не звонят почти никто, пару звонков в неделю с новых, и тоже трубку не брала. Про какой разговор речь идет - бог их знает. Раз им голоса и разговоры какие-то слышатся...

И мне такое сегодня пришло, хотя я с ними по телефону и не общалась...

Та багато кому приходило..Стандартнi повiдомлення,якi надсилаються не дивлячись на те,чи Ви розмовляли з ними чи нi...Нiчого нового.Чи Ви думали що Ви який особливий клieнт Moneyboom?)))

у меня такое же от кредит +. Ни с кем не общался это уж точно.

Назад
Угорі