Второй приезд ваша Готівочка

• Автор теми Автор теми Karinaf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Karinaf

Форумчанин
Дописи
376
Реакції
66
Бали
68
Karinaf не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приїхали, 3є сиділи в машині, один вийшов, такий понтовий. Я погрожувала поліцією, йому геть пофіг, я сказала 1000 взяли, скільки й отдам ( вони не, отдасте скіки нада) хотять 4500.. Ми послали їх, вони сказали даємо срок неділю. Я його пофоткала, машину, номера, скинула отару) тіпа понтове, а на самом ділі, то гівно з гівна. Самі бояться приїжать.. Щей й дізналася що в нього в самого куча кредитів. Це Миколаївська область

Приїхали, 3є сиділи в машині, один вийшов, такий понтовий. Я погрожувала поліцією, йому геть пофіг, я сказала 1000 взяли, скільки й отдам ( вони не, отдасте скіки нада) хотять 4500.. Ми послали їх, вони сказали даємо срок неділю. Я його пофоткала, машину, номера, скинула отару) тіпа понтове, а на самом ділі, то гівно з гівна. Самі бояться приїжать.. Щей й дізналася що в нього в самого куча кредитів. Це Миколаївська область
Николаевская Готивочка самая ахеревшая по отзывам, по 4 человека ездят, дети 90-х :facepalm: менты подмазаные местные походу)
Скиньте фото

Николаевская Готивочка самая ахеревшая по отзывам, по 4 человека ездят, дети 90-х :facepalm: менты подмазаные местные походу)
Скиньте фото
Пока не буду, скинула отару, ссилку его на соц сети нашла. Надеюсь на видео))
Скиньте фото
Ага, гівно саме настояще, я Фоткала, ні слова не сказав
Скиньте фото
Да він щей бывший мент вроді

Отар хороша людина,він завжди допоможе.

Скиньте фото
100 процентов подмазанные, город же давно считается « ментовским» и «накуренным»

Ви знаєте я теж переживаю,щоб не приїхали до мене з Готівочки,я дома сама з дитиною.
Я думаю їх боятися не має чого, я першого разу їх не бачила, сьогодні тільки, борзе, так як вони, так з ними й потрібно говорити
Ви знаєте я теж переживаю,щоб не приїхали до мене з Готівочки,я дома сама з дитиною.
В мене страх був, сьогодні нагнула їм, легше стало, страх пройшов

Р@гули беспонтовые. Уверовали в себя.
Нормальному мужику в помощь двое заднепреводных в машине не нужно.
Он сам язык имеет, если дело говорит.
Олени. Толпой к бабе приехать... :sarcastic: :sarcastic:

Р@гули беспонтовые. Уверовали в себя.
Нормальному мужику в помощь двое заднепреводных в машине не нужно.
Он сам язык имеет, если дело говорит.
Олени. Толпой к бабе приехать... :sarcastic: :sarcastic:
В машине 3 е было ?? он 4тий ??

В четверг и ко мне приедет Готивочка.Что делать,не знаю.На уступки не идут

Отар хороша людина,він завжди допоможе.
Люди,кто это Отар? И как он помогает?
Так, знаю. Мені просто щоб більше людей побачило. Опозорить тварів таких
А какой у вас период просрочки что приехали?

От проучить бы таких гадов,чтоб и шаг боялись ступить...неужели не нарвались еще до сих пор...а ездят по 4 - потому что сами боятся чтоб не наваляли....

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі