Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене через 1-3дніЯкщо ИН відкрита 26.06, то через який час заблокують рахунки?
І мені поки нк заблокувала, хоч би встигнути отримати дикретні лікарняні(В мене ще ні.
У меня моно и приват заблокировали практически сразу, а укрсиб - через 2 неделиЯкщо ИН відкрита 26.06, то через який час заблокують рахунки?
У вас уже есть арешт? Возможно вам большое не будут делать арешт?Якщо ИН відкрита 26.06, то через який час заблокують рахунки?
У меня через две неделиЯкщо ИН відкрита 26.06, то через який час заблокують рахунки?
Як дізналися, що вже є арешт?03.07.2020напис 04.07 арест уже был.
А коли у вас напис зроблений?В мене ще ні.
Приват. На почту пришло уведомление о аресте счетовЯк дізналися, що вже є арешт?
Тиждень назад.трішки більшеА коли у вас напис зроблений?
У мене від 19.06, то не знаю, на карті коштів немає, але чекаю зарплату, сподіваюсь не заблокують до вівторка. Смс сповіщення немає на картіТиждень назад.трішки більше
Який банк?У мене від 19.06, то не знаю, на карті коштів немає, але чекаю зарплату, сподіваюсь не заблокують до вівторка. Смс сповіщення немає на карті
Не хочу писати, але не дуже популярнийЯкий банк?
Кто но нотариус?Якщо ИН відкрита 26.06, то через який час заблокують рахунки?
Если работа официальная, то может и не блокировать.В мене ще ні.
Офіційна,на 20%кинуласяЕсли работа официальная, то может и не блокировать.
Тоесть если официально работаешь могут не блокировать карты? Только вычет с зп?Если работа официальная, то может и не блокировать.
зависит от исполнителя)))Тоесть если официально работаешь могут не блокировать карты? Только вычет с зп?