Щоденник Вперті 9 МФО та моя історія позик одразу після 18.

• Автор теми Автор теми moneyhunt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 579

moneyhunt

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
17
Бали
128
moneyhunt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім великий привіт та подяка творцям форуму!

Трошки про себе:
Маю офіційну роботу. З/П 26.000 в місяць, виплати два рази на місяць. Навчаюсь на магістратурі. Батьки знають про 1 кредит, подзвонили тату, а вони з мамою розлучені. Якби не МФО, так і років з 5 не поспілкувались:mosking:

Як потрапила:
Була дурна, хлопець не працював. Обдаровувала його подарунками, він обіцяв піти на роботу. Утримувала кота і його. А на себе брала кредити.

Що зараз:

Credit+ 12800 (разом з відсотками, 5120 нарахували) протермінування 8 днів!

Credit 7 14000 (разом з відсотками, 4 дні протермінування)

Швидко Гроші 6080 закриваю авансом 04.04

КредитКаса 7800...

Лімон Реструктуризація на 5 платежів по 900 грн!:drinks:

Фінсфера 2300 тіло. Закрию.

Вже закрила своїми силами: СтарФін, Слон, Єноти, Євоші(саме через них батьки дізнались яка я "дитина").

Хочу дзвонити та писати в Кредит 7 та Кредит+, для реструктуризації. Дійсно маю підстави(хвороба).

Ось це все) Підкажіть, як воно буде з дзвінками родичам? Якщо це не перше протермінування в кредит 7, і вони вже їм надзванювали)

Треба ваша підтримка та якесь розуміння що воно робити далі, я виправлю колись свою КІ?

Трошки про себе:
Маю офіційну роботу. З/П 26.000 в місяць, виплати два рази на місяць. Навчаюсь на магістратурі. Батьки знають про 1 кредит, подзвонили тату, а вони з мамою розлучені. Якби не МФО, так і років з 5 не поспілкувались:mosking:

Як потрапила:
Була дурна, хлопець не працював. Обдаровувала його подарунками, він обіцяв піти на роботу. Утримувала кота і його. А на себе брала кредити.

Що зараз:

КредитКаса 7800...

Вже закрила своїми силами: СтарФін, Слон, Єноти, Євоші(саме через них батьки дізнались яка я "дитина").

Хочу дзвонити та писати в Кредит 7 та Кредит+, для реструктуризації. Дійсно маю підстави(хвороба).

Ось це все) Підкажіть, як воно буде з дзвінками родичам? Якщо це не перше протермінування в кредит 7, і вони вже їм надзванювали)

Треба ваша підтримка та якесь розуміння що воно робити далі, я виправлю колись свою КІ?
Кредит 7 нікому не звонив в мене прислали раз лист додому і все було протерміновано 37 днів закрила за тіло .Кредит плюс турбували подругу але вже припинили .Поки вони в мене мовчать і нічого не пропонують будуть гроші сама їм напишу .З вашою зарплатою спокійно всіх закриєте по одному по черзі ….

Кредит 7 нікому не звонив в мене прислали раз лист додому і все було протерміновано 37 днів закрила за тіло .Кредит плюс турбували подругу але вже припинили .Поки вони в мене мовчать і нічого не пропонують будуть гроші сама їм напишу .З вашою зарплатою спокійно всіх закриєте по одному по черзі ….
Закриватиму рестоуктуризацією кредит 7!🤯 Буквально сьогодні домовились.
А от кредит плюс справжні тугодуми. Найбільше прострочення, вже надіслала лист звернення на пошту, ігнор.
Наступний місяць буде на макаронах і воді😕 Хочу закрити за місяць усе, і жити з чистого листа.

Як потрапила:
Обдаровувала його подарунками, він обіцяв піти на роботу. Утримувала кота і його.
І я так хочу. Хоча б котом:)

Хочу шанель після гоління бо закінчується:) а ще спінінг на днюху:)

А ще дефендер:) ну то так на всяк випадок:)

І я так хочу. Хоча б котом:)

Хочу шанель після гоління бо закінчується:) а ще спінінг на днюху:)
І колишній на кота тянув з мене нормально🙂 "Ти ж його теж гладиш🙂"
Спінінг це круто, і я б хотіла, бо як ще раз влізу хоч буду рибку їсти.

Трошки про себе:

Як потрапила:

Що зараз:

КредитКаса 7800...

Ну, блін, розумію - в самої коти, третина боргів через їхнє утримання))) хлопець в тому урівнянні був лишній

:підтримка:

Ну, блін, розумію - в самої коти, третина боргів через їхнє утримання))) хлопець в тому урівнянні був лишній

Згодна( Любов зла. Завтра маю сплатити гарантійний платіж кредит 7, щоб піти на реструктур. А вони хочуть половину суми боргу🤕
Намагаюсь себе трошки відтягнути від думки що всю заробітню плату за два тижні віддам за 1 платіж.

В мене теж третина боргів через утримання котів і собак. Ще й бездомних годувала тварин. Але не жалію

lyashko-oleh-lyashko.gif

Назад
Угорі