Возврат высчитанных из зп денег

• Автор теми Автор теми ГоНчАр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

ГоНчАр

Форумчанин
Дописи
127
Реакції
47
Бали
5125
ГоНчАр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Возвращают ли высчитанные деньги с зарплаты по исполнительному производству,после признания инн ,такой ,которая не подлежит исполнению?

Возвращают ли высчитанные деньги с зарплаты по исполнительному производству,после признания инн ,такой ,которая не подлежит исполнению?
А вам карту виконавець розблокував?

Якщо не секрет хто розблукував?
кто заблокировал?
А вам карту виконавець розблокував?
Маленькая победа. Сегодня вынесла постановление,о снятии ареста со всех счетов. Счет правда еще в аресте. Ну и направила на работу постанову о высчете с зарплаты.

ГоНчАр, Что Вы делали для снятия ареста со счетов?
Пришел в исполнительную. Мне сами там сказали написать заявление о снятии ареста с счета на который приходит зарплата. Также приложил выписку по счету за текущий год и справку с банка,что этот счет открыт в рамках зарплатного проэкта.

кто заблокировал?

Маленькая победа. Сегодня вынесла постановление,о снятии ареста со всех счетов. Счет правда еще в аресте. Ну и направила на работу постанову о высчете с зарплаты.
Доброго ранку. Мені Єфименко Денис. Зробив виконавчий напис у березні далі заблокував рахунки 29березня з/п капає а зняти не можу, і далі цей самий Єфименко прислав на роботу постанову про вирахування з з/п 20% в бухгалтерії сказали що уже з червня будут вираховувати і відправляти йому, але я не розумію навіщо було блокувати рахунок тим самим залишити мене взагалі без коштів з 7річною дитиною на руках, а потім ще прислати постанову про відрахування...
Він у Києві я у Вінниці, і ще одне виконавче відкрите але виконавець Вінницький. По Єфименко там монетка тіло було 4 000тис. А хотять майже 28000тис. Я розумію що це потрібно зносити але поки коштів не має на допомогу юристів . І рідні взагалі не хочуть мені допомогти. І на карті уже є 21000 дуже буде шкода як він їх забере. Але виходу я не бачу без підтримки рідних а вони відмовляють мені у допомозі:(

Останнє редагування:
Знайомі, куми, друзі, сусіди на худий кінець, можливо ці люди мають змогу Вам допомогти (позичити необхідну суму без встановлених термінів для повернення?)

Скажу Вам так. Десь півроку тому мені на вайбер написала одногрупниця, з якою ми не бачились вже от-от 10 років, з проханням позичити 300грн., тому що не розрахувала до з/п. Моя реакція була абсолютно адекватною. Все в житті буває.
Не соромно просити про допомогу. Це нормально. Головне не зловживати.

Пришел в исполнительную. Мне сами там сказали написать заявление о снятии ареста с счета на который приходит зарплата. Также приложил выписку по счету за текущий год и справку с банка,что этот счет открыт в рамках зарплатного проэкта.
А вы декларацию подавали?у вас гос.исполнитель?

Сегодня тоже отправила гос.исполнителю заявление об отмене ареста.Быстро вам разблокировали карту?
Постановление о снятии ареста было вчера. Исполнитель сказала что сегодня до вечера должны разблокировать. Пока не разблокировали. Как блокировать,банк сразу заблокировал.Походу банк тупит. Вам удачи.

Постановление о снятии ареста было вчера. Исполнитель сказала что сегодня до вечера должны разблокировать. Пока не разблокировали. Как блокировать,банк сразу заблокировал.Походу банк тупит. Вам удачи.
А сколько дней у вас после заявления исполнителю прошло?У меня по одному Инн, Проценко разблокировал на след.день после получения заявления.И приват сразу-же снял арест .А тут,незнаю,как будет

Постановление о снятии ареста исполнитель сделала через два дня после получения заявления.

Назад
Угорі