Возрат 24 копейки

• Автор теми Автор теми Madridista
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

Madridista

Форумчанин
Дописи
661
Реакції
438
Бали
1013
Madridista не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем ,Привет ,я как и все хотел вернуть свою передплату , ответ от Нацкомфинпослуг ниже .
Пишут про доп.соглашение , а их не было !

Вкладення

• Screenshot_2020-05-15-18-12-19-669_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2020-05-15-18-12-19-669_com.google.android.apps.docs.webp
    314.1 Кб · Перегляди: 129
Всем ,Привет ,я как и все хотел вернуть свою передплату , ответ от Нацкомфинпослуг ниже .
это ****)))ну хоть 24 ))мне по кредит плюсу ваше сказали норм пацан все четко оплатил

Все правильно. Нацком написав. Тому, що перед тим, як писати потрібно було думати

это пиз*)))ну хоть 24 ))мне по кредит плюсу ваше сказали норм пацан все четко оплатил
У меня по Кредит плюс аналогично
Все правильно. Нацком написав. Тому, що перед тим, як писати потрібно було думати
Я писав на закритий кредит уже .
І всі платіжки прикріплював .

А в чому була суть Вашої скарги? Я просила визнати договір недійсним, адже в ньому немає строку дії договору та належного підпису (алфавітно-цифрова послідовність). Але недавно відправила. Вам довго відповідали?

А в чому була суть Вашої скарги? Я просила визнати договір недійсним, адже в ньому немає строку дії договору та належного підпису (алфавітно-цифрова послідовність). Але недавно відправила. Вам довго відповідали?
Мені Здається визнати договір недійсним може лише суд. А НКФУ - регулятор і не має таких повноважень.
А договір з МФО ви визнали - з чим вас і вітаю

:dash1:С чего вы решили что нацком признает договора денействительными?

:dash1:С чего вы решили что нацком признает договора денействительными?
Перевірити на наявність порушень, чи якось так. Тексту не маю.
Мені Здається визнати договір недійсним може лише суд. А НКФУ - регулятор і не має таких повноважень.
А договір з МФО ви визнали - з чим вас і вітаю
Да, Ви праві. То я й не відмовляюсь від того, що вони мені перечислили гроші. В договорі є порушення, додаткових угод немає ніяких про лонгацію, грошей закинула багато. Якщо Нацком признає порушення- спробую домовитися хоча б про часткове повернення.
Ні- то звертатимусь до суду.

Перевірити на наявність порушень, чи якось так. Тексту не маю.

Да, Ви праві. То я й не відмовляюсь від того, що вони мені перечислили гроші. В договорі є порушення, додаткових угод немає ніяких про лонгацію, грошей закинула багато. Якщо Нацком признає порушення- спробую домовитися хоча б про часткове повернення.
Ні- то звертатимусь до суду.
Мда, стратегия так себе

Назад
Угорі