Madridista
Форумчанин
- Дописи
- 661
- Реакції
- 438
- Бали
- 1013
Madridista не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
это ****)))ну хоть 24 ))мне по кредит плюсу ваше сказали норм пацан все четко оплатилВсем ,Привет ,я как и все хотел вернуть свою передплату , ответ от Нацкомфинпослуг ниже .
Пишут про доп.соглашение , а их не было !
Все правильно. Нацком написав. Тому, що перед тим, як писати потрібно було думатиВсем ,Привет ,я как и все хотел вернуть свою передплату , ответ от Нацкомфинпослуг ниже .
У меня по Кредит плюс аналогичноэто пиз*)))ну хоть 24 ))мне по кредит плюсу ваше сказали норм пацан все четко оплатил
Я писав на закритий кредит уже .Все правильно. Нацком написав. Тому, що перед тим, як писати потрібно було думати
у меня с тела 4 к оплачено 27 тис ,и штрафов и пени ток на 4.500У меня по Кредит плюс аналогично
С 6к тела 9700 оплачено уже, сейчас ходять 24у меня с тела 4 к оплачено 27 тис ,и штрафов и пени ток на 4.500
Ну хоч -1мфо,це вже радує.Всем ,Привет ,я как и все хотел вернуть свою передплату , ответ от Нацкомфинпослуг ниже .
От По Cly допомогли хотіли 21 десь тисячу, Нацком написав 9Ну хоч -1мфо,це вже радує.
І Ви з цим згідні?От По Cly допомогли хотіли 21 десь тисячу, Нацком написав 9
Без толку, все равно не понимаютВот наглядный пример того, к чему может писанина в нацком привести...
Походу мои кредиты уже все погашены кем то другим)у меня с тела 4 к оплачено 27 тис ,и штрафов и пени ток на 4.500
А в чому була суть Вашої скарги? Я просила визнати договір недійсним, адже в ньому немає строку дії договору та належного підпису (алфавітно-цифрова послідовність). Але недавно відправила. Вам довго відповідали?Всем ,Привет ,я как и все хотел вернуть свою передплату , ответ от Нацкомфинпослуг ниже .
Мені Здається визнати договір недійсним може лише суд. А НКФУ - регулятор і не має таких повноважень.А в чому була суть Вашої скарги? Я просила визнати договір недійсним, адже в ньому немає строку дії договору та належного підпису (алфавітно-цифрова послідовність). Але недавно відправила. Вам довго відповідали?
А в чому була суть Вашої скарги? Я просила визнати договір недійсним, адже в ньому немає строку дії договору та належного підпису (алфавітно-цифрова послідовність). Але недавно відправила. Вам довго відповідали?
С чего вы решили что нацком признает договора денействительными?Ну там є і позитивний момент. Добре, що МФО платіжки визнало. А раптом сказали б, що ніхріна не приходило? Ще винен був би....Так по чуть-чуть и на мороженное насобирается)))
Перевірити на наявність порушень, чи якось так. Тексту не маю.С чего вы решили что нацком признает договора денействительными?
Да, Ви праві. То я й не відмовляюсь від того, що вони мені перечислили гроші. В договорі є порушення, додаткових угод немає ніяких про лонгацію, грошей закинула багато. Якщо Нацком признає порушення- спробую домовитися хоча б про часткове повернення.Мені Здається визнати договір недійсним може лише суд. А НКФУ - регулятор і не має таких повноважень.
А договір з МФО ви визнали - з чим вас і вітаю
Мда, стратегия так себеПеревірити на наявність порушень, чи якось так. Тексту не маю.
Да, Ви праві. То я й не відмовляюсь від того, що вони мені перечислили гроші. В договорі є порушення, додаткових угод немає ніяких про лонгацію, грошей закинула багато. Якщо Нацком признає порушення- спробую домовитися хоча б про часткове повернення.
Ні- то звертатимусь до суду.