Возможно ли договориться, не допуская просрочки и обзвона контактов?

• Автор теми Автор теми Тіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 7K

Тіна

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
19
Бали
5100
Тіна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет! Может кто подскажет, как быть в такой ситуации). У смартивей я постоянный клиент, беру возвращаю. Крайний кредит у меня на сумму 9250, было три пролонгации на 10 400. Сегодня дата погашения или пролонгации, денег нет. Долг на сегодня 12600. Я понимаю что то что брала, то и отдала даже больше. Возможно ли с ними договорится, не допуская просрочки и обзвона контактов?

Всем привет! Может кто подскажет, как быть в такой ситуации). У смартивей я постоянный клиент, беру возвращаю. Крайний кредит у меня на сумму 9250, было три пролонгации на 10 400. Сегодня дата погашения или пролонгации, денег нет. Долг на сегодня 12600. Я понимаю что то что брала, то и отдала даже больше. Возможно ли с ними договорится, не допуская просрочки и обзвона контактов?
Думаю за два роки перебування на форумі,ви більш знаєте чим хтось інший.

Я опущу кучу матов, оскорблений и унижений (потому что вы вполне симпатичная особа) и отвечу максимально кратко.

нет.

А,Ви,що цих два роки ще влазили в мфо ?

Ненормативная лексика!
А,Ви,що цих два роки ще влазили в мфо ?
Не, она два года считает себя (цитирую) «постоянным клиентом»

За два года на форуме она считает себя «клиентом» МФО. Клиентом, б л я т ь)
Тобиш не дойной коровой, не лoxoм, не идиоткой, не человеком, который заработанные деньги отдаёт вонючим барыгам, а клиентом.

При этом она полагает, что ее шарага смартивей за это как-то типа уважает и будет идти на льготные уступки.
Ё б твою мать, может мы тут все херней страдаем и этот форум не нужен?

У вас було багато пролонгацій.Якщо у вас буде бажання іх закривати,спробуйте написати на електронку.Що мов так і так,сумлінно виконувала своі обов'язки,сплачувала вчасно і тд......прошу переглянути умови закриття кретиду..Може підуть на списання......В мене було 4700 тіло,було 4 пролонгаціі на цю суму.Я вийшла в прострочку написала ім на почту.Хотіли 5900 але закрила здається чи за 2500 чи 2700....по гарантійці....

А про що ви хочете договориться?Іх нецікавлять ваші фінансові проблеми,для них ви донор,який іх кормить,своіми кровно заробленими грошима,ім з великоі гори на ....ти,що ви віддаєте останні гроші,немаєте за що жити,не має коштів,значить перестаньте кормити!!!З тієі вашоі домовленності втрачаєте ж знову ви.

А за 2 роки вже би і забули про неї
Мої Смартіки вже рік ,як пропали
Не, она два года считает себя (цитирую) «постоянным клиентом»

За два года на форуме она считает себя «клиентом» МФО. Клиентом, б л я т ь)
Тобиш не дойной коровой, не лoxoм, не идиоткой, не человеком, который заработанные деньги отдаёт вонючим барыгам, а клиентом.

При этом она полагает, что ее шарага смартивей за это как-то типа уважает и будет идти на льготные уступки.
Ё б твою мать, может мы тут все херней страдаем и этот форум не нужен?
Давайте не будем обижать новачков :ahaha: ,а форум нужен тому кто услышал его в первый день.Люди разные бывают:dntknw:

Скажу про себе,задумалася.Як би мене тоді хтось витягнув,.Не факт,щоб я не полізла знову.Багато спокус,якісь проблеми....,а гроші легко видають.А ,так все ,навпаки мене навчило і кредитна історія спорченна,навіть,як би хотіла,тоб і чайник в россрочку недадуть
Єдиний вихід портити кі і забути про те, а не лохаціями займатись
Це 100%

Єдиний вихід портити кі і забути про те, а не лохаціями займатись
Ця вся система розраховага на викачку бабла.Тут все так мутно...затягує.Один...другий...там перекрила....тут закрила....і тд....на це і розраховано вся система.А от коли перестають давайти займи починається паніка..шок і пепець...

Скажу про себе,задумалася.Як би мене тоді хтось витягнув,.Не факт,щоб я не полізла знову.Багато спокус,якісь проблеми....,а гроші легко видають.А ,так все ,навпаки мене навчило і кредитна історія спорченна,навіть,як би хотіла,тоб і чайник в россрочку недадуть

Це 100%
Так бо всі не готові до наслідків... тому і далі лізуть, все віддають, а в житті всяке буває. То нічого чайник так купиться

Ця вся система розраховага на викачку бабла.Тут все так мутно...затягує.Один...другий...там перекрила....тут закрила....і тд....на це і розраховано вся система.А от коли перестають давайти займи починається паніка..шок і пепець...
Так 2 тижня тому в мене так і сталося, добре що попала на пост в інстаграмі а через нього на форум, бо останнє віддавати реально було в думках...

Але це починаєш розуміти трішечки потім,коли опиняєшся в повнії ж....Ми,всі привикли шукати комфорту прям зараз і в цю секунду.А тут бац і є допомогатєллі,які не відмовляють.Я навіть впевненна,що як би перерила всі мфо,то знайшлося хоча б одне,яке і зараз дало мені кошти

Назад
Угорі