воюю з монеткою, допомагає юрист

• Автор теми Автор теми Весела дівчина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Весела дівчина

Перевірений
Дописи
878
Реакції
1012
Бали
5310
Весела дівчина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
доброго вечора форумчанам!!! потрібна порада! воюю з монеткою, допомагає юрист, завжди все було Ок. але не можу з ним зв'язатись, причини не знаю, але, більше ніж впевнена, що на це є поважна причина. тому шукаю поради. виконавчий напис від приватного нотаріуса призупинено. відбувся суд, є ухвала. але отримала від фінанс інновації відзив позовну заяву по справі, в якій є ряд неточностей в датах, в ухвалі суду термін 5 днів на відповідь на відзив. завтра 5 день. які можуть бути наслідки для мне якщо я не надам відповідь?

Не можете до іншого юриста звернутись?
Давно у вас війна з Монеткою?Бо теж маю протермінування вже 42дні.Поки тільки погрози від Дельти.

Не можете до іншого юриста звернутись?
Давно у вас війна з Монеткою?Бо теж маю протермінування вже 42дні.Поки тільки погрози від Дельти.
Нажаль немає часу,зараз сидить сама пише ... Був перший суд,перенесли.

Так!!!
Суд має бути у березні... А тут така ,,западлянка''...
Ви подали позовну заяву, в ній виклали суть позову. Відповідач (гнида-монетка) подають заперечення на позов. Вам більше нічого подавати не треба

Весела дівчина, так в чем проблема? Завтра отправите отзыв.
Ви подали позовну заяву, в ній виклали суть позову. Відповідач (гнида-монетка) подають заперечення на позов. Вам більше нічого подавати не треба
Возражения на отзыв подаются. С чего вы взяли что ничего подавать не нужно?

Весела дівчина, так в чем проблема? Завтра отправите отзыв.

Возражения на отзыв подаются. С чего вы взяли что ничего подавать не нужно?
А які наслідки можуть бути якщо не подам?
Боюсь що не зможу правильно сформулювати

Боюсь що не зможу правильно сформулювати
Не хочу нашкодити

Да, при необходимости заявляются ходатайства
Понятно, спасибо)
Как думаете, тс лучше не подавать написанное самой, а дождаться уже юриста, который ведёт дело и подавать ходатайства?

Понятно, спасибо)
Как думаете, тс лучше не подавать написанное самой, а дождаться уже юриста, который ведёт дело и подавать ходатайства?
Лучше подать если аргументы очевидны, а в заседании исправить процессуально

Весела дівчина, Вам нужна помощь в написании, но Вы стесняетесь спросить?)
Не стесняйтесь, аргументы очевидны?))

Коллеги, подскажите хоть и не в этой теме. Есть такое мфо залу... п.. к. а или заплатка.. Кучу денег платила... Кому то нацком помог вернуть с данной шашаршки...

Назад
Угорі