Вот такое нашел в интернете

• Автор теми Автор теми PAIIIOK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

PAIIIOK

Форумчанин
Дописи
95
Реакції
25
Бали
2590
PAIIIOK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.

банки это немного другое дело. и реструктуризация у них обычно проходит по другому. да и пока они будут это решать и обсуждать надеюсь мы выберемся с этой херни

банки это немного другое дело. и реструктуризация у них обычно проходит по другому. да и пока они будут это решать и обсуждать надеюсь мы выберемся с этой херни
А что по сроку давности кредита !? Если ему более 3лет и выше... и человек не платил, или платил, а потом не смог платить , то он не действует уже?

Я не знаю, чтобы я делала без этого форума. Тут такая поддержка! Я раньше с ума сходила, жила в аду и кошмарах просто

Розплодили ніщету в країні і не знають, що робити? Хочуть придумати, як повернути кошти? Хіба що чашку з водою із рук забрати? Кругом драконівські закони і все проти людини. А дійсно, вони що і правда не розуміють, чому люди не сплачують кредити і армія боржників росте? О, це для них ребус! Але там одна відповідь - народ " обніщал".

Я не знаю, чтобы я делала без этого форума. Тут такая поддержка! Я раньше с ума сходила, жила в аду и кошмарах просто
Я тоже благодарна всем на этом форуме! Это очень большая поддержка! Этого действительно не хватает в такие моменты!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі