Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звоните напрямую к оператору и выясняйте.Я бы так сделала.Питання трохи не по темі, поповнила рахунок 14,05. підключений тариф на місяць, сьогодні на рахунку по тарифу 0. Ні інтернету ні хвилин, що це? Може у когось теж так.
а як?? туди не реально, тільки робот говорить. Як напряму звязатись з оператором.Звоните напрямую к оператору и выясняйте.Я бы так сделала.
Действительно до них порой невозможно дозвониться.а як?? туди не реально, тільки робот говорить. Як напряму звязатись з оператором.
Пів ранку обриваю довідку
Какой мобильный оператор у Вас?Питання трохи не по темі, поповнила рахунок 14,05. підключений тариф на місяць, сьогодні на рахунку по тарифу 0. Ні інтернету ні хвилин, що це? Може у когось теж так.
київстарКакой мобильный оператор у Вас?
Я вже на гарячу лінію навіть і не намагаю звязатися.Через вайбер.київстар
Чат онлайн підтримки і буде вам щастякиївстар
Через чат онлайн у вайбері можна вирішувати всі питання,не телефонуючи на гарячу лінію.У них вона постійно занята.
У вас сразу не подключился месячный пакет, а просто начало снимать отдельно пакет услуг на день. У Киевстара это распространенно. Деньги, к сожалению, уже не вернёте.Питання трохи не по темі, поповнила рахунок 14,05. підключений тариф на місяць, сьогодні на рахунку по тарифу 0. Ні інтернету ні хвилин, що це? Може у когось теж так.
Наберите 466 и Вам автомат сразу скажет, что сейчас идут работы и может некорректно отображаться состояние счета или некорректно работать какие-либо услуги.київстар
Підключився, Я отримала смс повідомлення, і провіряла через СМС, тарифний пакет був підключений.У вас сразу не подключился месячный пакет, а просто начало снимать отдельно пакет услуг на день. У Киевстара это распространенно. Деньги, к сожалению, уже не вернёте.