Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там такие не работают(Кто знает телефон реального директора этой фирмы ,куда можно позвонить с адекватным человекам поговорить с этой фирмы
блд сегодня так заипали, сказали на поозвон поставятТам такие не работают(
Когда вы уже успели пообщаться? Зачем с утра с ними разговаривать,и вообще хоть когда-то?[censure] сегодня так [censure], сказали на поозвон поставят
Єдині адекватні там люди, це ті з ким розмовляєш коли телефонуєш на гарячу лінію та й то якщо просто поговорити, отримати поверхневу інформацію, а як тільки мова заходить про борг, якісь конктерні дії з цього приводу то відразу. Ваша справа в іншому відділі передамо спеціалісту хай з вами звяжеться. А там уже повних неадекват. Не знаю я не знайшла нормального номера на який можна було б позвонити. Більше того, знайомі мої ходими до їх офісу на Саксаганського таку адресу вказували на листах які присилали, сидить дві-три людини які тупо усіх обдзвонюють ні начальства ні конкретної інформації коли воно буде і де його взагалі знайти. Ні нормальної консультації з приводу кредиту....Словом дурдом.Кто знает телефон реального директора этой фирмы ,куда можно позвонить с адекватным человекам поговорить с этой фирмы
Я мене прикалює з ними общатись....Особливо якщо настрій у вас фіговий....Піднімуть точно. Вчора прийшла смс від Швідко гроши з пупою помилок. Цікава скільки років тому хто її писав? Ця людина в школу взагалі ходила.Когда вы уже успели пообщаться? Зачем с утра с ними разговаривать,и вообще хоть когда-то?
Ну все же надо на них управу искать ! Я вот думаю как то найти всё-таки номер их директоров ! Уже задолбали просто нет слов!Єдині адекватні там люди, це ті з ким розмовляєш коли телефонуєш на гарячу лінію та й то якщо просто поговорити, отримати поверхневу інформацію, а як тільки мова заходить про борг, якісь конктерні дії з цього приводу то відразу. Ваша справа в іншому відділі передамо спеціалісту хай з вами звяжеться. А там уже повних неадекват. Не знаю я не знайшла нормального номера на який можна було б позвонити. Більше того, знайомі мої ходими до їх офісу на Саксаганського таку адресу вказували на листах які присилали, сидить дві-три людини які тупо усіх обдзвонюють ні начальства ні конкретної інформації коли воно буде і де його взагалі знайти. Ні нормальної консультації з приводу кредиту....Словом дурдом.
Часто телефонують?Чи що?Ну все же надо на них управу искать ! Я вот думаю как то найти всё-таки номер их директоров ! Уже задолбали просто нет слов!
Ну с утра стабильно, потом после обеда и вечером ! Хотела найти в фб их керивника холодов александр , его хотела *******?Часто телефонують?Чи що?
я ещё не слышала,что бы урядова звонила родственникам. Это бредДобрий день, вчора мені дзвонили , хамили , я оставила звернення на урядову на них. Сьогодні дзвонять до моїх рідних з нацкома і уточнюють інф. Щодо погроз , причому я їм не залишала номера рідних. У кого було таке?+380442246795
Та поняла уже(Алла1891, не по адресу. отм*р*зки полные.
Ого, потом напишите чем закончилосьДобрий день, вчора мені дзвонили , хамили , я оставила звернення на урядову на них. Сьогодні дзвонять до моїх рідних з нацкома і уточнюють інф. Щодо погроз , причому я їм не залишала номера рідних. У кого було таке?+380442246795
Она уже собралась квартиру продавать... Разорву.Віка1992, та не... Это ф*гня. Моей матери сегодня звонили с е-кеш. Хотя ее номер не оставляла. Позвонила на Урядову. Все рассказала. Служба полиции будет разбираться по месту регистрации данной шараги. Ещё и уточнили, с кем связываться. Я сказала что со мной. *****. Чтоб они все загорели нах*р.
Вы этот номер пробивали? Или лень погуглить? Чтобы не писать потом ересь. Я пробила. Нацком там и не пахнетДобрий день, вчора мені дзвонили , хамили , я оставила звернення на урядову на них. Сьогодні дзвонять до моїх рідних з нацкома і уточнюють інф. Щодо погроз , причому я їм не залишала номера рідних. У кого було таке?+380442246795
Віка1992 а Ви писали на Гроші Всім заяву в поліцію? Чи лише на урядову?Добрий день, вчора мені дзвонили , хамили , я оставила звернення на урядову на них. Сьогодні дзвонять до моїх рідних з нацкома і уточнюють інф. Щодо погроз , причому я їм не залишала номера рідних. У кого було таке?+380442246795
Хотела в фб найти учередителя шг, александра холодова, пока результатов 0, но у него есть бран филоненко павел тот работает походу в харькове в пенсионном, вот думаю туда на прийомную набрать , и сообщить о том что этот павел занимая такую должность , знает что фирма брата занимается вымагательством и тд и не сообщает в соответсвующие органы! И жалобу оставить на 1545 именно на холодова и на филоненкоВіка1992, та не... Это ф*гня. Моей матери сегодня звонили с е-кеш. Хотя ее номер не оставляла. Позвонила на Урядову. Все рассказала. Служба полиции будет разбираться по месту регистрации данной шараги. Ещё и уточнили, с кем связываться. Я сказала что со мной. *****. Чтоб они все загорели нах*р.
Она уже собралась квартиру продавать... Разорву.
зачем вам холодов...ві сразу пишите конечным бенефициарам))Ну с утра стабильно, потом после обеда и вечером ! Хотела найти в фб их керивника холодов александр , его хотела [censure]?
У кого есть шг давайте сегодня жаллбы чисто на учиридителей оставлятьАлла1891, не по адресу. отм*р*зки полные.
Ну или на них какая разница , тогда может эффект будет какой тозачем вам холодов...ві сразу пишите конечным бенефициарам))
КОМПАНІЯ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ САЛЕМОР ХОЛДІНГЗ ЛІМІТЕД
Адреса засновника: 1075, Нікосія, Міхалакопулу,27,офіс СФО5, КІПР
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 20000000.00
ПАВЛОВ РУСЛАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ
Адреса засновника: 01103, м.Київ, Печерський район, ВУЛИЦЯ ДРАГОМИРОВА, будинок 20А, квартира 15
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 6984529.09
КІСЕЛЬОВА НАТАЛЯ СЕРГІЇВНА
Адреса засновника: 83005, Донецька обл., місто Донецьк, Ленінський район, ВУЛИЦЯ ПУХОВА, будинок 39, квартира 26
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2994949.96
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - АЙСАУТОВ АМІР МИНЖАСАРОВИЧ, КАЗАХСТАН,03.08.1979 Р.Н., М.ЛОНДОН, КВІНСБЕРІ ПЛЕЙС, БУД.18, КВ.4, СПОЛУЧЕНЕ КОРОЛІВСТВО;ОПОСЕРЕДКОВАНИЙ ТИП БЕНЕФІЦІАРНОГО ВОЛОДІННЯ, КОМПАНІЯ САЛЕМОР ХОЛДІНГЗ ЛІМІТЕД
т.в ЕДР +380443832679
Ну или на них какая разница , тогда может эффект будет какой тозачем вам холодов...ві сразу пишите конечным бенефициарам))
КОМПАНІЯ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ САЛЕМОР ХОЛДІНГЗ ЛІМІТЕД
Адреса засновника: 1075, Нікосія, Міхалакопулу,27,офіс СФО5, КІПР
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 20000000.00
ПАВЛОВ РУСЛАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ
Адреса засновника: 01103, м.Київ, Печерський район, ВУЛИЦЯ ДРАГОМИРОВА, будинок 20А, квартира 15
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 6984529.09
КІСЕЛЬОВА НАТАЛЯ СЕРГІЇВНА
Адреса засновника: 83005, Донецька обл., місто Донецьк, Ленінський район, ВУЛИЦЯ ПУХОВА, будинок 39, квартира 26
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 2994949.96
КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) - АЙСАУТОВ АМІР МИНЖАСАРОВИЧ, КАЗАХСТАН,03.08.1979 Р.Н., М.ЛОНДОН, КВІНСБЕРІ ПЛЕЙС, БУД.18, КВ.4, СПОЛУЧЕНЕ КОРОЛІВСТВО;ОПОСЕРЕДКОВАНИЙ ТИП БЕНЕФІЦІАРНОГО ВОЛОДІННЯ, КОМПАНІЯ САЛЕМОР ХОЛДІНГЗ ЛІМІТЕД
т.в ЕДР +380443832679
))))) Не ну а что они власники , ведут мошенническую деятельность не контролируют сотрудников поэтому и жалоб а на нихЕсли в Лондон и Никосию напишите, то пригрозите что раздуете международный скандал))