Я теж ідіотка пролонгувала їх 6 місяців і не дивлячись на пролонгації сума тільки збільшувалась . З тіла 10тис стало 25 тис , і це я регулярно пролонгувала, потім плюнула і перестала платить ,накапало 39 тис з гаком,ті продали Финфорсу,то у мене колектор норм попався-списав до 15 і на частини розбив. А от у чоловіка вредна колекторша попалась,то я попросила у Антона (той що моїм договором займався),то він допоміг зменшити суму і розбити на кілька платежів. Але майте на увазі ,я б їх не закрила ніяк,але вони мають доступ до телефонної книги і не тільки,до мене телефонували з номера чоловіка в той час коли я з ним розмовляла по телефону диьини,думала,що набрав випадково,взяла трубку,а там голос із пекла : де оплата? Інший телефон до вуха-чоловік говорить. Дзвінок відкрила- номер чоловіка,перезвонюю - говорить чоловік.Не знаю що то було,але з горем пополам гроші знайшли,але тепер ще в більшу опу через них вгрузли і вибратись не можемо. Було це в перед самим Новим роком. А сслоан перед тим як продати звонили батькам,казали,що їх дочка шахрайка набрала кредитів і переховується і ще купу брєда