Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вопрос по Грошивсим: приходят смс получен платеж на сумму.
Добрый день подскажите пожалуйста, (где-то уже было на форуме не могу найти), от гроши всим приходят смс получен платеж на сумму....Я ничего не платила. Что может быть
Добрый день подскажите пожалуйста, (где-то уже было на форуме не могу найти), от гроши всим приходят смс получен платеж на сумму....Я ничего не платила. Что может быть
В мене так з сісілоун. Хтось заплатив проценти і пеню і кредит продовжили на один день. Думаю, комусь з оточення пригрозили (а погрожують вони як скажені)і та людина заплатила.
Номери тих, хто мене не зрозумів (а таких дуже багато) повидаляла. Поставила блок на невідомі номери. Може хто дзвонив «порадувать» мене цією новиною- не знаю.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.