Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
вопрос по готивочке. Хочу накатать на них в нацкомфинуслуг
Всем привет. ребята давно не была на форуме. поэтому напишу тут. честно нет времени разбираться с функционалом. у меня вопрос по готивочке. писал ли кто-то в нацкомфин на них и что пришло в ответ, хочу накатать на них в нацкомфин, т.к. с 1000 заплатила 3600 и еще 600 должна, знаю что некоторые мфо после проверки. закрывали кредит и возвращали деньги, кароче с готивочкой хочу так же. Кто что знает по этому поводу черканите плиз пару строк, можно в личку. Всме спасибо
Всем привет. ребята давно не была на форуме. поэтому напишу тут. честно нет времени разбираться с функционалом. у меня вопрос по готивочке. писал ли кто-то в нацкомфин на них и что пришло в ответ, хочу накатать на них в нацкомфин, т.к. с 1000 заплатила 3600 и еще 600 должна, знаю что некоторые мфо после проверки. закрывали кредит и возвращали деньги, кароче с готивочкой хочу так же. Кто что знает по этому поводу черканите плиз пару строк, можно в личку. Всме спасибо
около 3 месяца, Пока морожусь, просила списать до тела или хотя бы до тела и% до просрочки - не захотели. Теперь жду, когда захотят и будут у ног валяться, чтобы вернула хоть что-то. А я еще подумаю
Они почти не звонят 1-2 раза в неделю, бывает неделю вообще тишина
Кто то писал на возврат средств по готивочке? Если да то расскажите как успехи. А то я на это недели закрыла их а то достали окончательно. Короче с тела 3500 в общей сложности я заплатила 9700
Вы писали в нацком? Каков результат? И как правильно они называются ТОВ Грин Фактор это их официальное название или все же Ваша Готивочка .? Не знаю в письме их как указывать
зависит как Вы получали кредит. На отделении-это Лайм Кеш и, при большом сроке(дней двести+) Грин Фактор. А если брали онлайн- то Лайм Мани. Можно, не стесняясь, позвонить на их горячую линию и уточнить этот вопрос.
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ (НАЦКОМФІНПОСЛУГ) 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3, тел. 234-02-24, факс 235-77-51, Код ЄДРПОУ 38062828 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 27.06.2019 м.Київ № 1242 Про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙМ МАНІ» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянувши акт про відмову ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛАЙМ МАНІ» у проведенні перевірки Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, від 24.06.2019 № 993/16-2/6, місцезнаходження ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» (код за ЄДРПОУ - 41261901) відповідно до інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осібпідприємців та громадських формувань та Державному реєстрі фінансових установ: 57214, Миколаївська обл., Вітовський район, село Мішково-Погорілове, вулиця Миру, будинок 29, кімната 1, ВСТАНОВИЛА: Інспекційною групою Нацкомфінпослуг встановлено факт ненадання документів, інформації щодо предмета перевірки на письмову вимогу посадових осіб Нацкомфінпослуг. Відповідно до пункту 8 частини другої статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» зазначене свідчить про відмову ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» у проведенні перевірки Нацкомфінпослуг. Враховуючи вищевикладене та керуючись абзацом п’ятим частини четвертої та частиною восьмою статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», підпунктом 40 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, ПОСТАНОВИЛА: 1. Анулювати ліцензії ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме, на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг від 11.07.2017 № 3133 та на надання послуг з факторингу, що видана розпорядженням Нацкомфінпослуг 09.08.2018 № 1411. 2. Це розпорядження набирає чинності через тридцять календарних днів з дня його прийняття, а саме з 28.07.2019. 3. Департаменту регулювання та нагляду за фінансовими компаніями забезпечити: повідомлення ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» про прийняте рішення та порядок подальшого провадження господарської діяльності ТОВ «ЛАЙМ МАНІ» з надання послуг з факторингу та на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту; внесення до Державного реєстру фінансових установ інформації про анулювання ліцензій не пізніше наступного дня за днем набрання цього розпорядження чинності. 4. Управлінню забезпечення діяльності Голови та членів Комісії протягом трьох робочих днів після прийняття рішення оприлюднити прийняте рішення на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг у мережі Інтернет. 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Ястреба Д.А. Голова Комісії І. Пашко
Такой шараги уже официально НЕ СУЩЕСТВУЕТ!!!!!Они переименовались,а с новой организацией вы договор не заключали.
Post automatically merged:
Может кому понадобииться
НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ РОЗПОРЯДЖЕННЯ 23.07.2019 м. Київ № 1406 Про застосування заходу впливу до ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “СОС КРЕДИТ” Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянувши справу про порушення законів та інших нормативно-правових актів, що регулюють діяльність з надання фінансових послуг, провадження у якій розпочато актом про правопорушення, вчинені ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “СОС КРЕДИТ” на ринку фінансових послуг, від 28.05.2019 № 786/15-4/15 (місцезнаходження ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “СОС КРЕДИТ” відповідно до інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань і Державному реєстрі фінансових установ: 04070, м. Київ, вул. Почайнинська, буд. 23, код за ЄДРПОУ 39487128), ВСТАНОВИЛА: ТОВ “СОС КРЕДИТ” нараховано сукупну суму неустойки (штраф, пеня) за порушення зобов’язань споживачам на підставі договорів про споживчий кредит, укладених за період з 01.07.2018 по 28.02.2019, яка перевищує половину суми, одержаної споживачем за таким договором, чим порушено вимоги законодавства про фінансові послуги, а саме: частини другої статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; статті 21 Закону України «Про споживче кредитування», відповідно до положень якої, сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов’язань споживачем на підставі договору про споживчий 2 кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін. ТОВ “СОС КРЕДИТ” нараховано непропорційно велику суму компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) за невиконання зобов'язань за кредитними договорами, укладеними між ТОВ “СОС КРЕДИТ” та споживачами фінансових послуг у період з 01.07.2018 по 28.02.2019, чим порушено законодавство про фінансові послуги, а саме: частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання зобов’язань за договором. Враховуючи вищевикладене та керуючись пунктом 10 частини першої статті 28, статтею 39, пунктом 1 частини першої статті 40 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, підпунктом 41 пункту 4 Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070, пунктом 1.5 розділу І, підпунктом 1 пункту 2.1 та абзацом першим пункту 2.2 розділу ІІ, пунктом 3.1 розділу ІІІ, абзацом другим пункту 4.20 розділу IV Положення про застосування Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, заходів впливу за порушення законодавства про фінансові послуги, затвердженого розпорядженням Нацкомфінпослуг від 20.11.2012 № 2319, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.12.2012 за № 2112/22424 (зі змінами), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, ПОСТАНОВИЛА: 1. Зобов’язати ТОВ “СОС КРЕДИТ” вжити заходів для усунення причин, що сприяли вчиненню порушення та повідомити Нацкомфінпослуг про вжиті заходи щодо усунення причин порушень з наданням підтверджуючих документів у термін включно до 22.08.2019. 2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Нацкомфінпослуг Ястреба Д.А. Голова Комісії І. Пашко
зависит как Вы получали кредит. На отделении-это Лайм Кеш и, при большом сроке(дней двести+) Грин Фактор. А если брали онлайн- то Лайм Мани. Можно, не стесняясь, позвонить на их горячую линию и уточнить этот вопрос.
Вы не правильно расстолковали аннулирование лицензии. Лицензия в данном случае прекращает возможность осуществлять отдельные виды деятельности, но не закрывает компанию. Лайм мани запретили выдавать кредиты и заниматься факторингом. Само же юр.лицо продолжает существовать, и обязательства сторон никто не отменял. Лучше по теме форума кто-нибудь ответьте - кто писал на них в Нацком? Какие результаты? Как они себя ведут после этого?
У меня только начались проблемы с этой канторой 2 займа у них один на 1800 ушла в просрочку на 7 дней за пролангацию заплатила 700 и второй на 5000 тоже в просрочке 3000 хотят за пролангацию не накие уступки не идут
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.