Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну дак обеспечение для того и есть, что бы исполнитель приостановил производство и взыскания до вынесения решения суда.Добрый день, подскажите пожалуйста, сношу ИНН, обеспечение есть, может после этого исполнитель наложить арест на счета и снять что то с них ?
Наложить арест может!Ні не може
На скільки мені казали що після запезпечення позову виконавець вже не може нічого робити,навіть накладати арешт,хіба якщо до заяви встигне,так мені. казали, може юристи мене поправлять якщо я не праваНаложить арест может!
может, если ему не известно об ухвале про обеспечение иска.Добрый день, подскажите пожалуйста, сношу ИНН, обеспечение есть, может после этого исполнитель наложить арест на счета и снять что то с них ?
А якщо йому відіслали то вже тоді не може так я правельно розуміюможет, если ему не известно об ухвале про обеспечение иска.
то есть со словами, ну я же не знал, он наложил арест на счета...я правильно понимаю ?может, если ему не известно об ухвале про обеспечение иска.
правильно пишеться правИльно.А якщо йому відіслали то вже тоді не може так я правельно розумію
он ее получает от суда, или ему нужно отправить ее или как ?правильно пишеться правИльно.
якщо виконавець отримав ухвалу про забезпечення позову, він після цього не може накласти арешт.
я не знаю о ком Вы говорите и наложил ли он арест...то есть со словами, ну я же не знал, он наложил арест на счета...я правильно понимаю ?
це не критично!А нам відмовили сьогодні у забезпеченні позову.... почуваємось розбитими??
Дякую за слова підтримки, але ж продовжують вираховувати з зп...це не критично!
не розкисайте!
головне щоб позов задовольнили!))
І мені відмовили. Нічого, прорвемосяДякую за слова підтримки, але ж продовжують вираховувати з зп...
У мене є забезпечення але вирахували з зп, бо виконавець не знав про нього, ну і заблоковані рахунки.Дякую за слова підтримки, але ж продовжують вираховувати з зп...
Яка причина відмови?І мені відмовили. Нічого, прорвемося![]()
Дякую, що підбадьорюєте. У нас Онлайн фінанс-Горай...І мені відмовили. Нічого, прорвемося![]()
Є документ судової ухвали, а от на сайті покищо немає детальної інформації щодо відмови, чекаю..У мене є забезпечення але вирахували з зп, бо виконавець не знав про нього, ну і заблоковані рахунки.
Яка причина відмови?
напевне поганий настрій суддіЯка причина відмови?

горай, але фактори (вони ж профіт капітал). Але це не залежить від тогоДякую, що підбадьорюєте. У нас Онлайн фінанс-Горай...
Якщо суд видав ухвалу про забезпечення позову, а приватний виконавець до цього заблокував всі зарплатні кошти на картці, довідка з банку що ця картка зарплатна, чи можливо розблокувати коштиНа скільки мені казали що після запезпечення позову виконавець вже не може нічого робити,навіть накладати арешт,хіба якщо до заяви встигне,так мені. казали, може юристи мене поправлять якщо я не права