Вопрос к тем, кто прошел через это всё

• Автор теми Автор теми anna99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 103
  • Перегляди Перегляди 3K

anna99999

Читач
Дописи
11
Реакції
3
Бали
3
anna99999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте.

Немного предистории.
Вляпалась в этот ужас кредитный в 20-21 годах.
Очень много МФО было.
По итогу осталось около 8 и 1 альфа банк
С марта 21го года ничего вообще не платила.

Но сейчас нужно решать вопрос(
Если брать ипотеку ( не сейчас, на будущее)

Все эти кредиты светятся в ки
Закрытые тоже в списке, десятками

Нужен совет. Чтобы очистить ки лучше ли оформить процедуру банкротства ( предлагают за 80000грн, частями )
Или же договорится за тела ( тел в общем тысяч на 70)
И почти все перепроданы неизвестно куда.

Не знаю как будет лучше сделать.

Подскажите пожалуйста

Для іпотеки не настільки важлива кредитна історія
( хоча звісно з косяковою типу дефолт/низька взагалі забудьте )
наскільки ваша надійність/платіжоспроможність.

Для іпотеки не настільки важлива кредитна історія
( хоча звісно з косяковою типу дефолт/низька взагалі забудьте )
наскільки ваша надійність/платіжоспроможність.
Ось і хочу це змінити. Як мені пояснили люди, що роблять банкрутство, то після процедури кі очищається. А якщо просто закривати , то я так розумію нічого в кі не видалится. От і не знаю як краще зробити на майбутнє.
После банкротства вам точно ипотеку никто не даст.
спасибо. То есть если закрывать по возможности тела, то больше шансов ?

Ось і хочу це змінити. Як мені пояснили люди, що роблять банкрутство, то після процедури кі очищається. А якщо просто закривати , то я так розумію нічого в кі не видалится. От і не знаю як краще зробити на майбутнє.
Вам не в захисти такое рассказывали случайно?

Здравствуйте.

Немного предистории.
Вляпалась в этот ужас кредитный в 20-21 годах.
Очень много МФО было.
По итогу осталось около 8 и 1 альфа банк
С марта 21го года ничего вообще не платила.

Все эти кредиты светятся в ки
Закрытые тоже в списке, десятками

Нужен совет. Чтобы очистить ки лучше ли оформить процедуру банкротства ( предлагают за 80000грн, частями )
И почти все перепроданы неизвестно куда.

Не знаю как будет лучше сделать.

Подскажите пожалуйста
З банкрутством за плечима вам точно іпотеку не дадуть, тому закриваєте за тіла і через 10 років всі записи зникнуть з вашої кредитної історії і вона буде чиста .
А, що до банкрутвв вам не вистачає суми тіл, там має бути від 30 мінімальних зарплат зараз це 200 тисяч грн.
Навіть якщо ви зробите фіктивний кредит і підете на банктутно, Це процедура на роки може бути, а після її завершення позитивноно , на 5 років ви стаєте не благо надійним позичальником, вам навіть кредитний ліміт в 500 грн не відкриють.

спасибо. То есть если закрывать по возможности тела, то больше шансов ?
Я не знаю, я не занимаюсь выдачей ипотеки, где больше шансов.
Логично вам надо сначала позакрывать кредиты, с 9 просрочками вам никто ничего не даст.
Но и с закрытыми тоже не гарантия, как выше писали, там оценивают вашу платежеспособность и надежность.

З банкрутством за плечима вам точно іпотеку не дадуть, тому закриваєте за тіла і через 10 років всі записи зникнуть з вашої кредитної історії і вона буде чиста .
А, що до банкрутвв вам не вистачає суми тіл, там має бути від 30 мінімальних зарплат зараз це 200 тисяч грн.
Навіть якщо ви зробите фіктивний кредит і підете на банктутно, Це процедура на роки може бути, а після її завершення позитивноно , на 5 років ви стаєте не благо надійним позичальником, вам навіть кредитний ліміт в 500 грн не відкриють.
Дякую велике ! Щось зрозуміло )

Точно не помню контору. В тик ток рекламу увидела, взяла у них консультацию
Попал в яблочко:кофе:
Отдаю должное этим шарагам, с телом 70к предлагать банкротство за 80к с умным видом:rofl:

Попал в яблочко:кофе:
Отдаю должное этим шарагам, с телом 70к предлагать банкротство за 80к с умным видом:rofl:
Ну там процентов еще на 430к ) ну то такое
Я не знаю, я не занимаюсь выдачей ипотеки, где больше шансов.
Логично вам надо сначала позакрывать кредиты, с 9 просрочками вам никто ничего не даст.
Но и с закрытыми тоже не гарантия, как выше писали, там оценивают вашу платежеспособность и надежность.
А как оценивается платежеспособность интересно. Ну и надеждость ) у меня фоп, но думаю это не сильно играет роль, даже если ки будет уже нормальной…

А как оценивается платежеспособность интересно. Ну и надеждость ) у меня фоп, но думаю это не сильно играет роль, даже если ки будет уже нормальной…
Елементарно. Перевірять вас по доходу за певний період і чи у вас "є щось за душею".
Тобто якщо ви "ФОП" на загальному податку і за останній рік припустим ваш дохід
коливався в межах 100тис, то можете забути за іпотеку.
Як вони мудро називають - фінансове навантаження))

Вам відомо що таке Причинно-наслідкові зв'язки? Якщо ні, то пора зайнятися самоосвітою. Десь так із класу п'ятого загальної школи розпочати.
Я зараз серйозно говорю

Назад
Угорі