Візити в гості!

• Автор теми Автор теми Ksu359
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K

Ksu359

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
52
Бали
2590
Ksu359 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні аж дві шараги прислали повідомлення про те щоб чекала в гості.До когось приходили?Чи це чергова страшилка?

До когось приходили?

Когда придут перережьте им лезвием запястья, слейте кровь, напоите ею собак... Сами же трупы выбросите в реку, пусть краснокнижные раки полакомятся.

raky.jpg

Когда придут перережьте им лезвием запястья, слейте кровь, напоите ею собак... Сами же трупы выбросите в реку, пусть краснокнижные раки полакомятся.

raky.jpg
Ого)Я думала просто відро помиїв на голову вилити,а ваш план цікавіший

Ksu359, крч, любой коллектор - хороший корм для раков. Ну а кровь коллекторов любят наши любимые собачки. Давайте все вместе позаботимься о наших четвероногих друзьях, давайте поить собачек кровью коллекторов и коллекторш.

8f2cf4a22411eefbd2897e47cb29138f.jpg

Кредит + і кешбері
Ооооо...чи не Грирогян часом до вас від кешбері збирається????То ще те тріпло......не ждіть ...навіть якщо ви іх в повній бойовій готовності чекатимете....

Ооооо...чи не Грирогян часом до вас від кешбері збирається????То ще те тріпло......не ждіть ...навіть якщо ви іх в повній бойовій готовності чекатимете....
Писало у вайбері Олег
Ksu359, крч, любой коллектор - хороший корм для раков. Ну а кровь коллекторов любят наши любимые собачки. Давайте все вместе позаботимься о наших четвероногих друзьях, давайте поить собачек кровью коллекторов и коллекторш.

8f2cf4a22411eefbd2897e47cb29138f.jpg
Така мила собачка не має харчуватися чим попало))

Сьогодні аж дві шараги прислали повідомлення про те щоб чекала в гості.До когось приходили?Чи це чергова страшилка?
Сначала пишете такую тему, а потом пишете что я и пирог хотела печь и ведро помоев на голову вылить? вы уже определитесь в своих мнениях. Обычно создают такие темы то кто немного напуган или переживает, по вашим ответам этого не видно ?‍♀️ Смысл от темы?

Зачекайте трохи...Ще Григорян буде(Григорян-міфічна істота кешбері,лякає приіздами,тріпло ще те,всі про нього знають,але ніхто не бачив)
Незнаю,в мене Артур був з ССloan.Такі вже дурниці писав,і головне що все з знаками оклику.Мабуть щоб я зрозуміла що він злий))

Сначала пишете такую тему, а потом пишете что я и пирог хотела печь и ведро помоев на голову вылить? вы уже определитесь в своих мнениях. Обычно создают такие темы то кто немного напуган или переживает, по вашим ответам этого не видно ?‍♀️ Смысл от темы?
Спочатку звичайно бере паніка,потім після пару відповідей трохи відпускає.І через гумор хочеться скрити що ця паніка все ж є.
А нащо ви читаєте ??????
Дурна цікавість бере верх над здором глуздом,якщо він ще є.

Спочатку звичайно бере паніка,потім після пару відповідей трохи відпускає.І через гумор хочеться скрити що ця паніка все ж є.

Дурна цікавість бере верх над здором глуздом,якщо він ще є.
Оооооо...тоді ясно....Ну я раджу вам не читати і собі нерви не псувати.Нічого толкового не напишуть...

Назад
Угорі