Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не дождетесьСьогодні аж дві шараги прислали повідомлення про те щоб чекала в гості.До когось приходили?Чи це чергова страшилка?
Кредит + і кешберіНапишіть свій список, скажемо чи хтось може прийти
не могутКредит + і кешбері
А я думала іти пиріг пекти і зустрічати???не дождетесь
не дождетесь
До когось приходили?
Я так понимаю не пришли?Сьогодні аж дві шараги прислали повідомлення про те щоб чекала в гості.До когось приходили?Чи це чергова страшилка?
Та ні ще)Збирають документи на виїзд)Я так понимаю не пришли?
Та не переживайте так. Не соберут и не приедутТа ні ще)Збирають документи на виїзд)
Ого)Я думала просто відро помиїв на голову вилити,а ваш план цікавішийКогда придут перережьте им лезвием запястья, слейте кровь, напоите ею собак... Сами же трупы выбросите в реку, пусть краснокнижные раки полакомятся.
![]()
Ооооо...чи не Грирогян часом до вас від кешбері збирається????То ще те тріпло......не ждіть ...навіть якщо ви іх в повній бойовій готовності чекатимете....Кредит + і кешбері
Писало у вайбері ОлегОоооо...чи не Грирогян часом до вас від кешбері збирається????То ще те тріпло......не ждіть ...навіть якщо ви іх в повній бойовій готовності чекатимете....
Така мила собачка не має харчуватися чим попало))Ksu359, крч, любой коллектор - хороший корм для раков. Ну а кровь коллекторов любят наши любимые собачки. Давайте все вместе позаботимься о наших четвероногих друзьях, давайте поить собачек кровью коллекторов и коллекторш.
![]()
Сначала пишете такую тему, а потом пишете что я и пирог хотела печь и ведро помоев на голову вылить? вы уже определитесь в своих мнениях. Обычно создают такие темы то кто немного напуган или переживает, по вашим ответам этого не видно ?Сьогодні аж дві шараги прислали повідомлення про те щоб чекала в гості.До когось приходили?Чи це чергова страшилка?
Зачекайте трохи...Ще Григорян буде(Григорян-міфічна істота кешбері,лякає приіздами,тріпло ще те,всі про нього знають,але ніхто не бачив)Писало у вайбері Олег
Незнаю,в мене Артур був з ССloan.Такі вже дурниці писав,і головне що все з знаками оклику.Мабуть щоб я зрозуміла що він злий))Зачекайте трохи...Ще Григорян буде(Григорян-міфічна істота кешбері,лякає приіздами,тріпло ще те,всі про нього знають,але ніхто не бачив)
А нащо ви читаєте ??????Незнаю,в мене Артур був з ССloan.Такі вже дурниці писав,і головне що все з знаками оклику.Мабуть щоб я зрозуміла що він злий))
Спочатку звичайно бере паніка,потім після пару відповідей трохи відпускає.І через гумор хочеться скрити що ця паніка все ж є.Сначала пишете такую тему, а потом пишете что я и пирог хотела печь и ведро помоев на голову вылить? вы уже определитесь в своих мнениях. Обычно создают такие темы то кто немного напуган или переживает, по вашим ответам этого не видно ?Смысл от темы?
Дурна цікавість бере верх над здором глуздом,якщо він ще є.А нащо ви читаєте ??????
Оооооо...тоді ясно....Ну я раджу вам не читати і собі нерви не псувати.Нічого толкового не напишуть...Спочатку звичайно бере паніка,потім після пару відповідей трохи відпускає.І через гумор хочеться скрити що ця паніка все ж є.
Дурна цікавість бере верх над здором глуздом,якщо він ще є.