Війна з смартивей

• Автор теми Автор теми Orisa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 3K

Orisa

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
94
Бали
193
Orisa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Привіт! Я не знаю як вас,але мене вже ті Смурфики дістали. Дозволяють собі багато,а таке враження що управи на них нема.Знову опрацювали всіх контакних і навіть таких,що я їх ледве знаю.Хіба це законно? Це викрадення особистих данних!Давайте шось робити! Я пропоную писати заяву в НБУ збирати підписи.Давайте боротися спільними зусиллями!

Ненормативная лексика
Всім Привіт! Я не знаю як вас,але мене вже ті Смурфики дістали. Дозволяють собі багато,а таке враження що управи на них нема.Знову опрацювали всіх контакних і навіть таких,що я їх ледве знаю.Хіба це законно? Це викрадення особистих данних!Давайте шось робити! Я пропоную писати заяву в НБУ збирати підписи.Давайте боротися спільними зусиллями!
Як мені сказала колись один із адвокатів,боротися з мфо це все одно що пісяти проти вітру...Не брати-це єдиний варіант не мати з ними проблем.Я звязалася з чоловіком з ними.То ну іХ *****.....Чоловік закрива частинами а я сьогодні закрила.Це просто якісь существа кончені...В чоловіка всю книгу від початку по алфавітному порядку обзвонювали кожен день.Можна по книзі звіряти до кого звонитимуть...По суті крім звінків вони гічого не зроблять....але іх звінки ******* і мертвого.....Я не готова була щоб моі 180 контактів це пережили...На роботі і так з розумінняв віднеслися за решту мфо,а пережити ще раз обзвін я не готова була.Закрила сьогодні

Останнє редагування модератором:
Orisa, все МФО используют незаконные методы, петиций миллион, никто не реагирует, потому что все МФО это детище депутатов, для отмывания денег.... Самая лучшая борьба это забить на них, и жить дальше, вообще не обращая на них внимание

Я в данном моменте полностью солидарен с тем юристом!
Ця людина мені дуже допомогла.Це було до форума.Я прислухалася до іі слів.І найкращий метод боротьби з ними це не брати і спати спокійно і всі родичі сплять спокійно теж...

И,я.Только назад уже возврата нет.
Я тільки зараз ,коли пройщов час,розумію..Що все це створено для,якби правильно виразиться,для омани людей...мов ми такі класні вам зараз займ дамо під 0%....а потім попадаєм на крючок.Взяли.Закрили.Через місяць вже там збільшили тіло. І взяли ще один на %..і так по кругу.А коли вже прийшли в себе,то здано золото в ломбард,продано все що можга продать,позичено кучу грошей у рідних.І коди ти розумієш,що все.Капут.Нема де брать..Тоді приходе прозріння......вийшовщи на вулицю міста ми бачимо аптеки,ломбарди,шараги.І десь між ними затеряний магазінчик шмоток...А зараз ситуація з карантином підштовхнула багатьох людей влізти туди..Самі ж пропонують..гріх не взять...Тільки ж потім..Ітіть калатіть.....***** я туди лізла....

Останнє редагування модератором:
Як мені сказала колись один із адвокатів,боротися з мфо це все одно що пісяти проти вітру...Не брати-це єдиний варіант не мати з ними проблем.Я звязалася з чоловіком з ними.То ну іХ накуй.....Чоловік закрива частинами а я сьогодні закрила.Це просто якісь существа кончені...В чоловіка всю книгу від початку по алфавітному порядку обзвонювали кожен день.Можна по книзі звіряти до кого звонитимуть...По суті крім звінеів вони гічого не зроблять....але іх звінки заібуть і мертвого.....Я не готова була щоб моі 180 контактів це пережили...На роботі і так з розумінняв віднеслися за решту мфо,а пережити ще раз обзвін я не готова була.Закрила сьогодні
Я рада за вас.В мене закрити змоги нема,тричі пролонговувала, все, більше нема чим

Я рада за вас.В мене закрити змоги нема,тричі пролонговувала, все, більше нема чим
А тіло велике?
І скільки внесено пролонгаціями?

Я тільки зараз ,коли пройщов час,розумію..Що все це створено для,якби правильно виразиться,для омани людей...мов ми такі класні вам зараз займ дамо під 0%....а потім попадаєм на крючок.Взяли.Закрили.Через місяць вже там збільшили тіло. І взяли ще один на %..і так по кругу.А коли вже прийшли в себе,то здано золото в ломбард,продано все що можга продать,позичено кучу грошей у рідних.І коди ти розумієш,що все.Капут.Нема де брать..Тоді приходе прозріння......вийшовщи на вулицю міста ми бачимо аптеки,ломбарди,шараги.І десь між ними затеряний магазінчик шмоток...А зараз ситуація з карантином підштовхнула багатьох людей влізти туди..Самі ж пропонують..гріх не взять...Тільки ж потім..Ітіть калатіть.....Накуя я туди лізла....
Я,не зрозуміла,до чого Ви це написали.Смартівей,Ви,як,я зрозуміла оплатили?

А тіло велике?

І скільки внесено пролонгаціями?
4000 тіло,пролонговувала минулого місяця,зараз вже 6500
Більше ніж4000

Більше ніж4000
Я вже пролонгаціями більше як 4к заплатила

Я,не зрозуміла,до чого Ви це написали.Смартівей,Ви,як,я зрозуміла оплатили?
Бо я признаюся,я здалась перед ними.В мене було 18 мфо.Одне батьки закрили і я одне закрила.Сьогодні смартів.Якщо з іншими я вжилася і впринципі не так багато знайдено людей було,то є люди в книзі таеі як батьки дітей на роботі,є хрещена яка любе тріпаться по селу,чужеш видніше краще ніж своє.

дааа смурфи ше ті у
пирі лююди а хтос знає чи подають вони до суду або продають просто у мене родич через 5 коліно тоже з ними тьорки

Більше ніж4000

Я вже пролонгаціями більше як 4к заплатила

Бо я признаюся,я здалась перед ними.В мене було 18 мфо.Одне батьки закрили і я одне закрила.Сьогодні смартів.Якщо з іншими я вжилася і впринципі не так багато знайдено людей було,то є люди в книзі таеі як батьки дітей на роботі,є хрещена яка любе тріпаться по селу,чужеш видніше краще ніж своє.
Незнаю.В мене і чоловіка з ними все по іншому.Були дзвінки,була розссилка.Тільки,через це,вони мною ,,похованні,,.Як,Ви думаєте,інші не будуть дзвонити?
Незнаю на рахунок суду але зай**бують дуже
Це,не довго.Але все залежить від оточення

Незнаю.В мене і чоловіка з ними все по іншому.Були дзвінки,була розссилка.Тільки,через це,вони мною ,,похованні,,.Як,Ви думаєте,інші не будуть дзвонити?
Інші звонять в рельсу.З рідні знайшли тільки 3 чоловік.І подругу.На роботі всі віднеслися нормально.Та і за 5 місяців трохи утихли...По пару звінків в день.А якщо б ці підняли всі контакти як у чоловіка то....було б не солодко...Я вже міліон раз пожаліла що у них взяла займ...ні щоб щось інше знайти...взяла у них....

Ненавиджу таких людей! Язик 10метрів а мозгів 0. В мене теж такі самі є.А особливо сусіди.

вірю у мене тоже всіх обдзвонюют

Інші звонять в рельсу.З рідні знайшли тільки 3 чоловік.І подругу.На роботі всі віднеслися нормально.Та і за 5 місяців трохи утихли...По пару звінків в день.А якщо б ці підняли всі контакти як у чоловіка то....було б не солодко...Я вже міліон раз пожаліла що у них взяла займ...ні щоб щось інше знайти...взяла у них....
Так в мене і чоловіка вони також є.Якраз за них,я швидше всього заспокоїлася.

Ненавиджу таких людей! Язик 10метрів а мозгів 0. В мене теж такі самі є.А особливо сусіди.
В мене з сусідами ідилія....Вони в мене няшки..сиділи і не казали навіть.а отє таеі яким тільки кинь ідую для бла бла

Назад
Угорі