Щоденник Війна так війна?

• Автор теми Автор теми Олександр29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K
Дописи
11
Реакції
20
Бали
3
Олександр29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вирішив і я наважитися на ведення щоденника, тим паче впевнений, що і ви підкажете, як мені правильно вести бойові дії з цими МФО?
Коротко про мою ситуацію, маю близько 15 МФО на загальну суму більше 100000 грн ., чому так приблизно, ну думаю ви мене зрозумієте, що кількість і суми вже значення не мають. По двом МФО вже пішли просрочки, кормив звісно обіцянками, але сьогодні одна жаба назвала мене шахраєм, тому вирішив воювати з ними у правому полі, далі буде...

Ну если решили воевать, то флаг вам в руки. Война начинается игнором от вас. Начиная где-то от 3-4 месяца будут поступать предложения вернуть тело или тело+процент. Если не собираетесь тело+процент отдавать - то ждите исполнительную надпись нотаруса где-то через 8-10 месяцев.
але сьогодні одна жаба назвала мене шахраєм
Они всех мошенниками называют.
15 МФО на загальну суму більше 100000 грн .,
У меня 32 МФО и общее тело 71 тыс. Просрочка 2+ года.

Останнє редагування:
Сразу воевать.задалбывают так что настроение воевать быстро пропадает.трубку после двух дней уже не беру.месяц на морозе.два дня отвечала д*pa.охота пропала.

Сразу воевать.задалбывают так что настроение воевать быстро пропадает.трубку после двух дней уже не беру.месяц на морозе.два дня отвечала д*pa.охота пропала.
Задалбывают больше тех кто берёт трубку.

Жду не дождусь )Сегодня начнутся просрочки. Ухххх у меня там такой шикааарный список,всех собрал ,,около 180к тел)Красава я ей да молодец)???. Готовлю доки и в рейс а там вернусь мес через 10 гляну что происходит. Единственное не знаю как мне инн контролировать если на сушу по 3 мес не буду попадать.

Жду не дождусь )Сегодня начнутся просрочки. Ухххх у меня там такой шикааарный список,всех собрал ,,около 180к тел)Красава я ей да молодец)???. Готовлю доки и в рейс а там вернусь мес через 10 гляну что происходит. Единственное не знаю как мне инн контролировать если на сушу по 3 мес не буду попадать.
мониторить себя в реестрах. А так у вас начнется веселая жизнь, ставьте блокиратор звонков и не читайте их бредовые смс

Можно с Вами в рейс на 10 месяце???? Может за это время забудут про меня

І так після образ в свій бік, я відразу подзвонив на гарячу лінію Credo, висловив, культурно, свої скарги, але інша жаба так злякалася, що сказала,що
Ну если решили воевать, то флаг вам в руки. Война начинается игнором от вас. Начиная где-то от 3-4 месяца будут поступать предложения вернуть тело или тело+процент. Если не собираетесь тело+процент отдавать - то ждите исполнительную надпись нотаруса где-то через 8-10 месяцев.

Они всех мошенниками называют.

У меня 32 МФО и общее тело 71 тыс. Просрочка 2+ года.
А я особисто хочу не ігнором, а діями?
Скарги листи, завтра піду і укладу договір з безоплатною правовою допомогою на представлення моїх інтересів в цих питаннях питаннях, щоб у них пропало законе право турбувати рідних, а потім я розумію що їх це не зупинить звісно ?, почну НБУ засипати скаргами після кожного дзвінка. Можливо не нормальний я трохи, але сидіти і чекати теж не звик?

Единственное не знаю как мне инн контролировать если на сушу по 3 мес не буду попадать.
Мониторьте реестры, заранее выбирайте юриста или адвоката, все они работают дистанционно.

Вирішив і я наважитися на ведення щоденника, тим паче впевнений, що і ви підкажете, як мені правильно вести бойові дії з цими МФО?
Коротко про мою ситуацію, маю близько 15 МФО на загальну суму більше 100000 грн ., чому так приблизно, ну думаю ви мене зрозумієте, що кількість і суми вже значення не мають. По двом МФО вже пішли просрочки, кормив звісно обіцянками, але сьогодні одна жаба назвала мене шахраєм, тому вирішив воювати з ними у правому полі, далі буде...
Яка війна? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Повірте коли починаєш дивитися різноманітні канали, читати форуми, починаєш розуміти, що це не кінець. Я от сьогодні вночі передивився всі свої договори в МФО, так половина з них без електронного цифрового підпису з їх сторони, а це вже підстава для визнання договору нікчемним, бо такий договір не призводить до виникнення обов'язку, крім того передивився як зараховувалися кошти на мою карту, так там є навіть і термінали, і як наслідок вже в суді можна говорити, що кошти від зазначеної компанії я не отримував, я ж написав відразу не судіть строго, я просто вибрав такий варіант розвитку. Там де не має за що зачепитися, том звісно увімкну режим тиші?

Повірте коли починаєш дивитися різноманітні канали, читати форуми, починаєш розуміти, що це не кінець. Я от сьогодні вночі передивився всі свої договори в МФО, так половина з них без електронного цифрового підпису з їх сторони, а це вже підстава для визнання договору нікчемним, бо такий договір не призводить до виникнення обов'язку, крім того передивився як зараховувалися кошти на мою карту, так там є навіть і термінали, і як наслідок вже в суді можна говорити, що кошти від зазначеної компанії я не отримував, я ж написав відразу не судіть строго, я просто вибрав такий варіант розвитку. Там де не має за що зачепитися, том звісно увімкну режим тиші?
Останній бій самурая... Вдачі вам...

Elisson, Плохая затея,в рейсе коллекторов и мфо заменит экипаж судна 22 мужика,в целом получиться шило на мыло?. А так я не вижу вариантов не имея собственного дела,с такими долгами разгребаться,за кордон ,один вариант. Ну И бог даст,может кто то все реестры должников и тп на Украине хакнет и удалит все базы)Чудеса случаються?Правда надеяться лучше на собственные силы
Коротко что такое мфо. В цыфрах

Вкладення

• Screenshot_20211022-201136_monobank.webp
    Screenshot_20211022-201136_monobank.webp
    25.8 Кб · Перегляди: 73
Плохая затея,в рейсе коллекторов и мфо заменит экипаж судна 22 мужика,в целом получиться шило на мыло?. А так я не вижу вариантов не имея собственного дела,с такими долгами разгребаться,за кордон ,один вариант. Ну И бог даст,может кто то все реестры должников и тп на Украине хакнет и удалит все базы)Чудеса случаються?Правда надеяться лучше на собственные силы
Коротко что такое мфо. В цыфрах
Конечно хочется верить, что все будет хорошо, но только первые дни пошли, и это хорошо кажется таким далёким. А вообще Вы правы здесь долгов не отработать...

Я конда им отвечаю впадаю в дкпрессию

Назад
Угорі