Вішають статтю 172-15 КУпАП

VovaCH3

Форумчанин
Дописи
217
Реакції
396
Бали
443
VovaCH3 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Розкажу все по порядку, щоб зрозуміли в чому суть.
Я військовослужбовець військової служби за контрактом і проходжу військову службу в одній із артилерійських військових частин Збройних Сил України. Звернулись до мене з органу військового управління щодо подальшого прохоження військової служби у них, запропонували вищу посаду, інший напрям діяльності, перспективи кар'єрного зростання, тобто "тягнуть мене до себе", оскільки зацікавлені в досвіді моєї служби. Надійшла у мою військову частину телеграма від Генерального штабу щодо мого відрядження до даного органу військового управління.
І тут все почалось...
Термін прибуття у відрядження порушений з боку командування військової частини (мене так ніхто і не відпустив з частини), після чого почалось "риття" під мене: спочатку за встановлений Telegram на телефоні, потім за сліди флеш-носіїв із грифом "ДСК" на персональному ноутбуці, потім за видалені начебто файли "ДСК" на цьому ж ноутбуці... Склали на мене 2 протоки по статті 172-15 КУпАП, матеріали передали до районного суду. Судом призначено слухання по справах на 6 березня 2025 року, але цим ще не завершена історія.
В той же час паралельно із підготовкою матеріалів до суду, командуванням військової частини прийнято рішення щодо мого переміщення до іншої військової частини. Документи були підготовлені, передані для прийняття кадрового рішення і в результаті відбувся наказ щодо мого призначення "чорт знає куди". Відповідно, можливості захисту у суді в мене немає, оскільки виганяють з частини...
Станом на сьогодні: чекаю на виключення зі списків частини, шукаю юридичної допомоги щодо супроводу справи у суді та готуюсь до вибуття до нового місця служби...
Можливо хтось зустрічався з подібною ситуацією чи знає контакти юридичної допомоги з даного приводу? Буду вдячний за будь яку інформацію))) З мене кава і до кави))

Назад
Угорі