Відрахування з зарплати по ВП від дінеро

• Автор теми Автор теми НаталиД
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 596

НаталиД

Форумчанин
Дописи
528
Реакції
336
Бали
5225
НаталиД не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть будь ласка, Дінеро по старому ВП відновили роботу
З'явилась постанова про відхилення з зарплати і що ця постанова відправлена на юридичну адресу фірми де я працюю
Але є але, по юридичній адресі ми не знаходимось
Відповідно лист не отримаємо, все що приходить на ту адресу відправляється назад
Чого очікувати? Що робити?

Доброго дня, підкажіть будь ласка, Дінеро по старому ВП відновили роботу
З'явилась постанова про відхилення з зарплати і що ця постанова відправлена на юридичну адресу фірми де я працюю
Але є але, по юридичній адресі ми не знаходимось
Відповідно лист не отримаємо, все що приходить на ту адресу відправляється назад
Чого очікувати? Що робити?
ВП відкрито по напису чи по рішенню суду? Якщо напис- зносити, якщо суд-платити

ВП відкрито по напису чи по рішенню суду? Якщо напис- зносити, якщо суд-платити
По напису
Перше ВП було відкрито ще в 2021 році, тоді теж виносили постанову про відрахування з ЗП, але фірма листа не отримала бо не знаходиться по юр адресі
Зараз передали іншому виконавцю, Фесик, і вона по новій винесла постанову про відрахування з ЗП, але листа фірма знову не отримає

По напису
Перше ВП було відкрито ще в 2021 році, тоді теж виносили постанову про відрахування з ЗП, але фірма листа не отримала бо не знаходиться по юр адресі
Зараз передали іншому виконавцю, Фесик, і вона по новій винесла постанову про відрахування з ЗП, але листа фірма знову не отримає
Зверніться до форумних юристів і в суді визнайте напис таким, що не підлягає виконанню.

По напису
Напис потрібно зносити,ще й кошти можна повернуть ті що вирахували. Потрібно і забезпечення позову.

Можна частинами сплатити. Хоча б зупиніть відрахування.
Так відрахування поки що не має
Фірма де я працюю не знаходиться по юридичній адресі куди виконавець відправляє листи, і не отримають лист
Можна домовитись оплачувати частинами,тим більше на знесення напису є термін три роки.
Цікаво, в постанові написано що стягнення боргу перед Дінеро за період 07.2020 - 08.2021
Строк давності тут не працює? Три роки пройшло

Фірма де я працюю не знаходиться по юридичній адресі куди виконавець відправляє листи, і не отримають лист
Якщо не отримають лист,то для Вас це добре. Але напис потрібно зносити

Цікаво, в постанові написано що стягнення боргу перед Дінеро за період 07.2020 - 08.2021
Строк давності тут не працює? Три роки пройшло
Не можу відповісти. В моїх постановах строків не було. Тількі сума.

Назад
Угорі