Відповідь від НКФП по єврогроші і гоуфінго. Частину боргу списали

• Автор теми Автор теми Sofija Chorna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K

Sofija Chorna

Форумчанин
Дописи
164
Реакції
50
Бали
343
Sofija Chorna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала відповідь від нацкома по єврогроші і гоуфінго. В єврогроші брала 1500, хотіли 18000, нацком написав 3400. Гоуфінго було 2000, хотіли 21000, нацком написав 4100. В кабінеті суми поміняли. Як довго вони будуть незмінними?

Отримала відповідь від нацкома по єврогроші і гоуфінго. В єврогроші брала 1500, хотіли 18000, нацком написав 3400. Гоуфінго було 2000, хотіли 21000, нацком написав 4100. В кабінеті суми поміняли. Як довго вони будуть незмінними?
А что писали - то? Можно "скелет" письма, пожалуйста.

Не знаю..но думаю нужно с ними связываться , с еврогроши и с гоуфинго.

И мне, а то они с3000 уже по 15000 тысяч насчитали сейчас 2 недели

Я на них тоже писал и мне они тоже суммы поменяли, и нацком ответил на електронку что должен меньше чем он и нарисовали, буду закривать с зарплаты и тоже интересует долго ли будет такая сумма!

Что Вы писали в нацком.
ФИО(повністю)
ИНН
Тел.___________________
Улица, №дома, город
индекс

Я, ФИО, підтверджена тиску з боку компанії _______________________

Компанія _____________________ стверджує що кредит мені був виданий на суму 3000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько 17000 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля 20000 грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ____________ №____________________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ _______________ та ФИО. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу __________________________

Дата ФИО (повністю)
ФИО(повністю)
ИНН
Тел.___________________
Улица, №дома, город
индекс

Я, ФИО, підтверджена тиску з боку компанії _______________________

Компанія _____________________ стверджує що кредит мені був виданий на суму 3000 грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько 17000 грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля 20000 грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ____________ №____________________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ _______________ та ФИО. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу __________________________

Дата ФИО (повністю)
Писала по цьому зразку
Я на них тоже писал и мне они тоже суммы поменяли, и нацком ответил на електронку что должен меньше чем он и нарисовали, буду закривать с зарплаты и тоже интересует долго ли будет такая сумма!
Як давно ви отримали відповідь?

А письмо вы отправляли тоже через электронную почту или это рекомендованным письмом через укрпочту?

Как долго ждали лтвет и когда сумма изменилась в лк?

Я теж писала,сказали,що в них все правильно((!!

Всім привіт відкажіть що означає дана відповідь від нацкому
Станом на 20.12.2019, інформація про ТОВ "ІФС" не внесена до Реєстру,
зважаючи на це, Нацкомфінпослуг законодавством про фінансові послуги не
наділена повноваженнями щодо здійснення нагляду за діяльністю ТОВ "ІФС"

Було в мене таке з Єврогроші, суму заморозили і не міняється вже більше року.... Зараз домовилась про рестроктуризацію на 3 місяці

А вы пролонгации делали?

А вы пролонгации делали?
Жодної
Відповідь прийшла рівно через місяць
Місяць. А коли поміняли суму не знаю, бо зайшла в кабінет після листа, до цього не заходила.

Як думає, що може значити ця відповідь НАЦКОМА?
Статтею 19 Конституції України встановлено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законіб, що передбачені Конституцією та законами України. Повноваження Нацкомфінпослуг передбачені Законом України ―Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг‖ (далі — Закон) та іншими законами. Основні функції та права Нацкомфінпослуг, спрямовані на реалізацію наданих законом повноважень, визначені Положенням про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженим Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070. Відповідно до пункту 2 частини першої статті 27 Закону, Нацкомфінпослуг здійснює державне регулювання та нагляд за наданням фінансових послуг та додержанням законодавства у цій сфері. Частиною першою статті 6 Закону визначено, що фінансові послуги надаються суб'єктами господарювання на підставі договору. Зі змісту Вашого звернення з’ясовано, що Ви не укладали договори із фінансовими установами. Разом з тим повідомляємо, що відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) - тягне за собою відповідальність, передбачену Кримінальним кодексом України. Відповідно до частини першої статті 216 Кримінального процесуального кодексу України слідчі органи Національної поліції здійснюють досудове розслідування кримінальних правопорушень, передбачених законом України про кримінальну відповідальність. Додатково зазначаємо, що відповідно до частини першої статті 1 Закону України «Про національну поліцію» (далі – Поліція), Поліція – це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку. Пунктом 5 частини першої статті 23 зазначеного закону передбачено, що Поліція відповідно до покладених на неї завдань здійснює своєчасне реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події. Таким чином, якщо у діях третіх осіб Ви вбачаєте ознаки кримінального злочину, Ви можете звернутися до Поліції з відповідною заявою. Відповідно до статті 16 Цивільного кодексу України, кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.

Скажите , а вам нацком прислал письмо обычное или заказное, печать была мокрая или ксерокс?!Просто мне тоже пришли ответы и я удивилась, что пришло обычным письмом без росписи и печать ксерокс, как у шарашек в письмах

Скажите , а вам нацком прислал письмо обычное или заказное, печать была мокрая или ксерокс?!Просто мне тоже пришли ответы и я удивилась, что пришло обычным письмом без росписи и печать ксерокс, как у шарашек в письмах
Посмотрите внизу должен быть электронный регистрационный номер в СЕД. Это приравнивается к документу с подписями и печатями
Сертифікат 20B4E4ED0D30998C0400000062C427006E316400 типа такого
Его можно истребовать

Останнє редагування:
Назад
Угорі