Відмова від кредиторів

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 850
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yulja

Форумчанин
Дописи
374
Реакції
89
Бали
1825
Yulja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір усім..
Я задумалася над таким питанням:що буде,як відмовитися від сплати боргу перед МФО?Як будуть дзвонити дзвонілки,то так їм і сказати:я відмовляюсь від сплати боргу.
Які ваші думки?Реально так сказати,і що тоді очікувати?

Все равно будут звонить. А вот если матом покрыть, то да, на время успокаиваются, но не на долго.

Yulja, скаже як мені тільки що: "задовбешся слухати автодозвон, сама напросилася. Допобачення":bb:
І це все в половину десятого вечора

Ви так говорили?і кому?

Телефон на беззвучный режим и все. Проблема решена

Anna owll, это кто такой бессмертный?

Все беседы с ними бессмысленны, зачем нервы на них тратить, я с ними вообще не общаюсь и прекрасно себя чувствую

А ещё бывает, что начинают тюрьмой пугать. Ты им - хорошо, они - имущество опишем, ты им- да пожалуйста, они-детей отберем, ты им- базара ноль. В итоге сбрасывают. У меня так было.

Marija, а это идейка...Буду разные методы использовать, иногда трубку не брать, иногда так поговорю(Мне ваш диалог понравился).Буду на них эксперименты ставить,как на кроликах

Все беседы с ними бессмысленны, зачем нервы на них тратить, я с ними вообще не общаюсь и прекрасно себя чувствую
Та то понятно що без смислу.... говорити просто щоб відстали і передали вже кредит комусь)))))

Marija, а это идейка...Буду разные методы использовать, иногда трубку не брать, иногда так поговорю(Мне ваш диалог понравился).Буду на них эксперименты ставить,как на кроликах
)))))))))

По своему опыту скажу, лучше сразу всех в ЧС и зарости оно все ромашками!!! Намного легче жить, когда не слышишь вопли этих отбитых на голову долбодятлов не искаженных интеллектом

По своему опыту скажу, лучше сразу всех в ЧС и зарости оно все ромашками!!! Намного легче жить, когда не слышишь вопли этих отбитых на голову долбодятлов не искаженных интеллектом
То таки да,але ще є одне але......щоб контактних не діставали......
Вот що цікавить відмовляюся нічого у вас не брала нічого не знаю доводьте у суді.... допобачення......от така думка з'явилася

Добрий вечір усім..
Я задумалася над таким питанням:що буде,як відмовитися від сплати боргу перед МФО?Як будуть дзвонити дзвонілки,то так їм і сказати:я відмовляюсь від сплати боргу.
Які ваші думки?Реально так сказати,і що тоді очікувати?
Я саме так i кажу весь час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі