Відмінили напис, та в Дії він все одно є

• Автор теми Автор теми Safenus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 734

Safenus

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
150
Бали
5090
Safenus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Діло таке, користувався з послуг юриста з цього форуму з приводу відміни виконавчого напису і все начебто добре - прийшов додому лист, що відмінили виконавчий напис. Але через декілька днів в ДІЇ я бачу що призначене судове засідання за тією ж самою(я там позивач) справою, якого х..А пишу цю тему на форумі, бо юрист, послугами якого я користуюся, не виходить на зв'язок. Хто може проконсультувати?

Всім привіт. Діло таке, користувався з послуг юриста з цього форуму з приводу відміни виконавчого напису і все начебто добре - прийшов додому лист, що відмінили виконавчий напис. Але через декілька днів в ДІЇ я бачу що призначене судове засідання за тією ж самою(я там позивач) справою, якого х..А пишу цю тему на форумі, бо юрист, послугами якого я користуюся, не виходить на зв'язок. Хто може проконсультувати?
дия глючит.
если у вас все те же стороны, и тот же предмет иска, по новой информации в дие, и вы уже получили решение в свою пользу. забейте на дию.
ну..и есть конечно какой то шанс, что это может быть апелляция

дия глючит.
если у вас все те же стороны, и тот же предмет иска, по новой информации в дие, и вы уже получили решение в свою пользу. забейте на дию.
ну..и есть конечно какой то шанс, что это может быть апелляция
Просто рішення засідання на 29 березня, а рішення я отримав ще в лютому. Того трохи перелякався(

Просто рішення засідання на 29 березня, а рішення я отримав ще в лютому. Того трохи перелякався(
вы когда получили инфу в дие?
я к тому, что сейчас все реестры отключены....и могут быть какие то глюки.
но..вы всегда можете набрать суд и уточнить, что с вашим делом и, что это а новая инфа

А в дії зараз судові справи відображаються???
Ну і юристи теж люди,і на даний момент деяким не до справ,нажаль?

Назад
Угорі