Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прийшла якоби постанова від пртватного виконавця з вимогою сплатити борг але пічатка і подпісь роздруковані а не як на нормальних документах мокра пічатка. Це знов лякають чи всетаки треба боятись і бігти сплачувати шукати гроші допоможіть розіібратись гнерви зовсі на краю яне знаю що робити
Або в банк оплатити, або в суд оскаржуватиКапець все ....як бути що робити куди бігти...
подавать иск на признание надписи не подлежащей исполнению (с юристом)всетаки треба боятись і бігти сплачувати шукати гроші допоможіть розіібратись гнерви зовсі на краю яне знаю що робити
Чего сразу капец? Ищите юриста и подавайте иск в суд на снос надписи.Капець все ....як бути що робити куди бігти...
Є відкрите провадження в реєстрах.але пічатка і подпісь роздруковані а не як на нормальних документах мокра пічатка.
А що воно таке та надпісь? Вибачте я не розуміюсь в цих термінахподавать иск на признание надписи не подлежащей исполнению (с юристом)
незаконная штука по мфошным договорам, по которой шараги побырику хотят стырить у вас баблоА що воно таке та надпісь?
Варіанта лишень два : або платити, або зносити ВНН в суді. Само по собі провадження не зникне.Капець все ....як бути що робити куди бігти...
Для начала успокоиться. А выше вам написали вариантыКапець все ....як бути що робити куди бігти...
Подправил, потому что идентификатор засветили. Не надо так)
А як тут фото видалить підкажіть будь ласкаличные данные хреново затерли
незаконная штука по мфошным договорам, по которой шараги побырику хотят стырить у вас бабло
ещё в двух документах налоговый номер и фио))Подправил, потому что идентификатор засветили. Не надо так)
Ром, там номер ИП прекрасно видноПодправил, потому что идентификатор засветили. Не надо так)
Быстро сработал спец. загін)Подправил, потому что идентификатор засветили. Не надо так)