Відкрито провадження за рішенням суду. Що робити?

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 5K

Вовк-Війто

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
74
Бали
3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір.Відкрили провадження за рішенням суду,виконавець заблокував карти,офіційно не працюю,доходу на карти немає,нерухомості і авто немає за мною,які будуть подальші дії виконавця,хтось мав таку ситуацію?Буду радий будь-якій інформації.

Добрий вечір.Відкрили провадження за рішенням суду,виконавець заблокував карти,офіційно не працюю,доходу на карти немає,нерухомості і авто немає за мною,які будуть подальші дії виконавця,хтось мав таку ситуацію?Буду радий будь-якій інформації.
Якщо не має нічого ,то буде чекати коли хоч щось з'явиться із вище перерахованого ,і тоді буде халепа ,на мою думку домовляйтеся і хоч якось гасіть те виконавче ,але то особисто ваша справа

Краще...

1728323940725.webp

Якщо не має нічого ,то буде чекати коли хоч щось з'явиться із вище перерахованого ,і тоді буде халепа ,на мою думку домовляйтеся і хоч якось гасіть те виконавче ,але то особисто ваша справа
Та планую,але ще немає коштів,збираю потрохи.

Не лякайте людину ,а то і справді піде в кругосвітку )))
Та планую,але ще немає коштів,збираю потрохи.
Можете збирати ,і поспілкуватись із виконавцем ,якщо він / вона адекватні

Не лякайте людину ,а то і справді піде в кругосвітку )))

Можете збирати ,і поспілкуватись із виконавцем ,якщо він / вона адекватні
Про що можна домовитись з виконавцем? Вони йдуть на зустріч?

А через какое время пишут письма работодателям, не подскажите?
Пишут письма? Это если официально трудоустроены и есть вариант через бухгалтерию взыскать.
Через какое время? Да как можно быстрее если вообще не сразу.

Назад
Угорі