Відкрите виконавче (Виконавець Табінський). ТОВ Росвен Інвест Україна

• Автор теми Автор теми Ali4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Ali4ka

Форумчанин
Дописи
85
Реакції
16
Бали
2565
Ali4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. ПІдкажіть будь ласка відкрите виконавче (Виконавець Табінський) провадження по цій конторі, просто не знаю хто їм ПРОДАЄ?? Читала що Аваль, у мене з Аваль проблем не має....

Доброго вечора. ПІдкажіть будь ласка відкрите виконавче (Виконавець Табінський) провадження по цій конторі, просто не знаю хто їм ПРОДАЄ?? Читала що Аваль, у мене з Аваль проблем не має....
Раньше они покупали долги по Дельта Банку

Еще есть информация, что Форза и Кредитплюс. Попробуйте воспользоваться поиском)
Здесь в группе
Ещё и Кредит експрес
https://anticollector.ua/threads/kredit-ekspres-prodal-rosven-invest-ukraina.26188/
Да я это читала... Спасибо..

IMG_20210105_000116.webp

Твої Гроші--- он же Глобал кредит

Дякую.Ще одні з написами.Чудненько.?
Увы, такова реальность, что пока мало людей обжалует это в судах, то скоро все, кому не лень будут штамповать ИНН. Ну и, безнаказанность нотариусов в этом играет не малую роль. Я когда был у исполнителя и ознакамливался с материалами ИП, там был "договор", где нет ни подписи, а просто пропечатано буквами мои ФИО. Как нотариус может на такой филькиной грамоте делать ИНН? Это уже пи.....ец. Вот когда они за это будут нести ответственность, тогда и ситуация изменится.

Увы, такова реальность, что пока мало людей обжалует это в судах, то скоро все, кому не лень будут штамповать ИНН. Ну и, безнаказанность нотариусов в этом играет не малую роль. Я когда был у исполнителя и ознакамливался с материалами ИП, там был "договор", где нет ни подписи, а просто пропечатано буквами мои ФИО. Как нотариус может на такой филькиной грамоте делать ИНН? Это уже пи.....ец. Вот когда они за это будут нести ответственность, тогда и ситуация изменится.
Це все ясно.Просто я саме за твої гроші,і призабула.А тут від них можна чекати сюрприз.Вони дуже тихі,і підлі як виявилось.Ну нічого,де 5 там і 6.??

В мене написів, я їх попередив заздалегідь

"Позабивав гвозді" щоб не змогли зробити )
Да і в мене немає поки?але майже кожен день якась нова МФО починає їх робити.З мого списку уже 6.Хочеш не хочеш,а трохи напрягає.

Да і в мене немає поки?але майже кожен день якась нова МФО починає їх робити.З мого списку уже 6.Хочеш не хочеш,а трохи напрягає.
Я теж порахувала,то 8 штук.Якось ...аж трохи дьоргнуло

Не хочу вас расстраивать но у нас на двоих 6 надписей и три позова банков в суде

скільки просрочка по всім МФО

від до днів???
По деяким рік уже+-.
Не хочу вас расстраивать но у нас на двоих 6 надписей и три позова банков в суде
Да я не розстраююсь.Як буде так і буде.В мене 18 МФО,скільки читаю форум уже з них 6 роблять написи.Ну зроблять будем боротися.?

Назад
Угорі