Відкрили виконавче провадження. Підскажіть.

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K

Антоніна27

Форумчанин
Дописи
121
Реакції
29
Бали
1825
Антоніна27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Відкрили виконавче провадження за рішенням суду. Підскажіть будь ласка, як себе поводять.Надсилають листи і тд

Відкрили виконавче провадження за рішенням суду. Підскажіть будь ласка, як себе поводять.Надсилають листи і тд
Листи це саме останнє чим варто перейматись при цьому розкладі.
Виконавець поблочить всі рахунки і накладе арешт на все рухоме/нерухоме майно якщо хоч щось на вас є.
Пай, земля... все.
Якщо є офіційні доходи - будуть стягувати з них 20%

Позов на вас не оспорювали?

Виконавець поблочить всі рахунки і накладе арешт на все рухоме/нерухоме майно якщо хоч щось на вас є.
Пай, земля... все.

В мене нічого немає. Нічого абсолютно. І роботи офіційної немає
Пай, земля... все.

Це як?

Всем привет! Подскажите плз, когда, через какой срок после начала просрочки примерно могут сделать инн или открыть виконавче провадження. Залезла в долги, вскоре буду продавать недвижимость, боюсь, чтоб долги по кредитам не помешали. Прозвонила несколько юристов, кто-то говорит, могут сразу открыть, кто-то наоборот говорит, что нескоро. У какого какой опыт? Просрочкам всего по пару дней
Какой у вас срок просрочки, подскажите плз!

Останнє редагування:
Polina1qw1, Розуміючи що ви новачок на форумі раджу прочитати правила форуму. Не постіть однакові пости в різних темах. Кроспостинг заборонений.

Всем привет! Подскажите плз, когда, через какой срок после начала просрочки примерно могут сделать инн или открыть виконавче провадження. Залезла в долги, вскоре буду продавать недвижимость, боюсь, чтоб долги по кредитам не помешали. Прозвонила несколько юристов, кто-то говорит, могут сразу открыть, кто-то наоборот говорит, что нескоро. У какого какой опыт? Просрочкам всего по пару дней

Какой у вас срок просрочки, подскажите плз!
Не дублируйте свой вопрос в разных темах. Полгода минимум у вас есть хотя и через год-два у многих проигранных судов не было

Не дублируйте свой вопрос в разных темах. Полгода минимум у вас есть хотя и через год-два у многих проигранных судов не было
Спасибо!!!
Polina1qw1, Розуміючи що ви новачок на форумі раджу прочитати правила форуму. Не постіть однакові пости в різних темах. Кроспостинг заборонений.
Дякую! Хотіла швидше почути відповідь, багато переживань!

Все зависит от ваших мфо. У меня осенью будет 3 года. Впереди 2 суда. Один кстати завтра , другой в июле. Жить можно в кайф и с кредитами. А бы тихо было🙏🙏🙏🙏🙏
Меня только успокоили, а вы про суды)) Надеюсь, не дойдёт, у меня только пару дней просрочки. Буду отдавать

Та трохи почитайте форум і можливо найдете трішки інший метод їх закрити.З мінімальними втратами грошей.
Я читала. Не хочу доводить до судів, сама винна((
Скільки загальна сума по тілам займів?
До 100000

Назад
Угорі