Lana86
Форумчанин
- Дописи
- 1241
- Реакції
- 1338
- Бали
- 2860
Lana86 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Чесно, трошки в шоці, але хочу розповісти цю історію, бо якось не по собі... Кожного місяця справно плачу за світло. Заборгованності не було. Оплату проводжу через приват 24, показники зкидую так само, через приват 24. Завжди думала, що це працює і все було ок. Аж ось 6 днів тому до нас додому завітала жіночка перевіряти лічильники. Ніби звична справа, нічого особливого. Але. Дивиться вона на лічильник і видає: ой, у вас щось дуже велика розбіжність. Я не розумію що таке. Вона каже: ну таке буває, передам дані, хай розбираються. Ну ок. Я про це і забула. Сьогодні знаходжу в дверях всунуту бумажку на якій пише: за несплату ми сьогодні відключаємо світло. Ні дати, нічого. Я в шоці. Дзвоню в ДТЕК. Там мені видають: ваші показники через приват 24 нам ні про що. Ми вам нараховували середню оплату, у вас борг 7900. Я в шоці. Кажу, ну ок, я сьогодні сплачу. Іду сплачую. Через особовий кабінет, кошти зараховані моментально. Ітог - відключають світло. Поставили пломбу. Це як? Це що? Ніхто не попереджав завчасно,ніхто не писав про борг, взагалі нічого. Дзвоню їм знов, кажуть, так, ви сплатили, але тепер треба чекати три дні поки підключать і платити за підключення. Я з трьома дітьми. На вулиці 36 жари. Написала заяву про включення, доклала всі документи що хотіли. Чекаю. Але це ж треш!? Що робити в таких випадках? Куди скаржитися? Чесно, в мене просто шок.