Oleksandr777
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Oleksandr777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
якщо хочете закрити, то тоді треба шукати де цей кредит, а якщо ж ні то чого переживатиЯк мені бути в даній ситуації? Верони не існує, а кредит проданий....
Шукати... Це реально? Знайти???якщо хочете закрити, то тоді треба шукати де цей кредит, а якщо ж ні то чого переживати
не думаю.... хоча.... все залежить від того чи Ви хочете закрити дійсно чи ніШукати... Це реально? Знайти???
Запитайте в убкі, може вони знаютьЯк мені бути в даній ситуації? Верони не існує, а кредит проданий....
Ви хочете покращити свій кредитний рейтинг в убкі?Як мені бути в даній ситуації? Верони не існує, а кредит проданий....
Так, хочу покращити.Ви хочете покращити свій кредитний рейтинг в убкі?
Бо як на мене, він вже просто по термінам "канув в Лєту".
В убкі має бути кому кредит проданий. Вторинний кредитор.Так, хочу покращити.
В мене кеш2гоу вони продалиВ убкі має бути кому кредит проданий. Вторинний кредитор.
Учора писав в підтримку, сказали що Ворона не надала такої інформації. Порадили звернутися в НацБанк.В убкі має бути кому кредит проданий. Вторинний кредитор.
Нацбанк не допоможе,бо Верона не відповість.Учора писав в підтримку, сказали що Ворона не надала такої інформації. Порадили звернутися в НацБанк.
тодіНацбанк не допоможе,бо Верона не відповість.