ttnbludovaa
Форумчанин
- Дописи
- 61
- Реакції
- 10
- Бали
- 5065
ttnbludovaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Расскажите подробнее о Верокеш,когда звонят близким
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня начали сразу на первых днях просрочки.Расскажите подробнее о Верокеш,когда звонят близким
Звонили именно на номера, которые вы не указали?У мене з перших днів дзвонили, сума у них зростає тільки тіло+50% штрафу. І вроді, зупиняється. На ранніх термінах пропонують вирішити ситуацію, сплачуюючи один раз на два тижні платежі. Не хамлять, чекають...можна вести переговори)
Потім продають чи то Експерт, чи то Експерс фінанс
Дзвонили мені і контактним із заявки ( тобто ліві мої номера). І якщо я не помиляюсь (просто можу переплутати мфо), то сестрі дзвонили один чи два рази.
Спасибо огромное) А какая сумма была у Вас?Дзвонили мені і контактним із заявки ( тобто ліві мої номера). І якщо я не помиляюсь (просто можу переплутати мфо), то сестрі дзвонили один чи два рази.
Але адекватні розмови, без погроз і наїздів.
В кожного по різному, в мене особисто оточенню не дзвонили!Расскажите подробнее о Верокеш,когда звонят близким
В районі 4000 тисячСпасибо огромное) А какая сумма была у Вас?
А Ви пробували поігнорувати?За тіло 1500 мозок колупають ніби 15 к винен
В ломбард відправляють і до родичів.. і це лише прострочка 4 дні
Не уявляю що далі...
Я ігнорую всіх ( у мене їх 25+) блок на телефоні стоїть,за сьогодні 108 дзвінків різних,А Ви пробували поігнорувати?