Великі борги по комуналці

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 643

Ніка56

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
9
Бали
1800
Ніка56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Я не буду писати як до цього докотилася але зараз така ситуація ,що я розлучилася і лишилася з 3 дітьми з величезними боргами і маю лягати на операцію ( під питанням онкологія). Вже тиждень ми без світла через борг але все це квіточки так як водоканал після перевірки лічильників з просрочкою впаяв 29 тисяч і подав в суд та суд відмовив їм мов можна тільки за 3 роки боргів пред'являти і що я з ними договір склала в квітні цього року і т.д. а ось теплоенерго хоче за гарячу воду 40 тис. Це при тому що я в січні за провадженням закрила 20 тис. Ну не може бути такої суми за 3 роки.....Просто шукаю вихід... Знайшла другу роботу але через хворобу зараз не потягну.....

Доброго вечора! Я не буду писати як до цього докотилася але зараз така ситуація ,що я розлучилася і лишилася з 3 дітьми з величезними боргами і маю лягати на операцію ( під питанням онкологія). Вже тиждень ми без світла через борг але все це квіточки так як водоканал після перевірки лічильників з просрочкою впаяв 29 тисяч і подав в суд та суд відмовив їм мов можна тільки за 3 роки боргів пред'являти і що я з ними договір склала в квітні цього року і т.д. а ось теплоенерго хоче за гарячу воду 40 тис. Це при тому що я в січні за провадженням закрила 20 тис. Ну не може бути такої суми за 3 роки.....Просто шукаю вихід... Знайшла другу роботу але через хворобу зараз не потягну.....
А у вас на гарячу воду лічильник не стоїть?
Показники ж подаються.І завжди можна піти і з'ясувати суму боргу.
Реструктуризацію боргу можна оформити, у вашій ситуації пішли б вам на зустріч.

А у вас на гарячу воду лічильник не стоїть?
Показники ж подаються.І завжди можна піти і з'ясувати суму боргу.
Реструктуризацію боргу можна оформити, у вашій ситуації пішли б вам на зустріч.
Стоять лічильники але 2 роки не перевірялися, а після перевірки ось така ж....на реструктуризацію потрібно хоч 20 процентів сплатити а де ж я їх візьму. Завтра буду їхати. Я за світло благала реструктуризувати то міні сказали плювати на ваші проблеми хоч ви здохніть

Стоять лічильники але 2 роки не перевірялися, а після перевірки ось така ж....на реструктуризацію потрібно хоч 20 процентів сплатити а де ж я їх візьму. Завтра буду їхати. Я за світло благала реструктуризувати то міні сказали плювати на ваші проблеми хоч ви здохніть
В теплоенерго обычно лояльнее к этому относятся) так что должны предложить реструктуризацию

Стоять лічильники але 2 роки не перевірялися, а після перевірки ось така ж....
Треба передавати показники.Те що не перевірялись це не впливає на суму.Нарахували напевно середню суму.
Сходите і з'ясуєте.

Нда... в мене тут керуюча компанія мого району за борг в 4,2к грозиться в суд йди. Хз, шо в них в голові

Назад
Угорі