Щоденник Вдруге на одні і ті ж граблі. Знову кредити

• Автор теми Автор теми Katana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 477

Katana

Форумчанин
Дописи
155
Реакції
217
Бали
68
Katana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Натрапила на сайт, коли почала виходити на просрочки. Дякувати форуму, я не звернулась до "помічників" по вирішенню питань із МФО.
Вперше влізла в це все "щастя" ще 2017 році. На той час, молода і зелена ,немаючи за що купити памперси та їду дитині понабиралась. Що призвело до сильного стресу та сварки в сім'ї. І на той час, вони вирішили за мене. Рішення було одне - платити. Не чекаючи і навіть не обговорюючи із компаніями про списання відсотків і закриття лише тіла.
Загалом. Я навіть не знала про це, дізналась в цьому році. Коли вирішила спробувати взяти один кредит, на термінові витрати. І понесло...
В результаті близько 10-15 МФО. І всі на просрочках більше місяця.
Дякуючи вам, любі. Я чекатиму з моря погоди, а в своєму випадку "кращих пропозицій".
Протягом місяця, ніхто не шукав родичів і так далі. Сьогодні почався повний сок!
Я була готова до цього, але стрес мені це всеодно приносить. Оскільки телефонують бабці, в якої і так проблеми зі здоров'ям. Я попробувала їй пояснити, щоб вона ні в якому разі з ними не розмовляла і не нервувалася.
Але важко зберігати холоднокровність, тому пишу сюди.

Ви не знали що за Вас заплатили? 6 років...
Ні, я не цікавилась даним питанням. Номер телефону був змінений, карти перевипущені і я постійно знаходилась закордоном. Рідні цю тему ніколи не підіймали -от і не знала. Дізналась зараз. Єдиний кредит ,до речі, який ще висить Кредит Каса половина від тіла, 2500)) з того часу ще

Ні, я не цікавилась даним питанням. Номер телефону був змінений, карти перевипущені і я постійно знаходилась закордоном. Рідні цю тему ніколи не підіймали -от і не знала. Дізналась зараз. Єдиний кредит ,до речі, який ще висить Кредит Каса половина від тіла, 2500)) з того часу ще
Граєте?

Вітаю, спілкувались з ними чи просто в ігнор і отримали гарантійку на пошту?
Доброго вечора. Абсолютно ні з ким не спілкуюсь! Лише ігнор, мільйон варіантів!
Сьогодні пропозиція за списання 100%.

На пошту прийшла?
І на пошту, і в смс повідомленні.
До речі, коли закрила Селфі, через 1 хв прийшло смс, що кредит 7 також готові закрити за тіло
До речі, коли закрила Селфі, через 1 хв прийшло смс, що кредит 7 також готові закрити за тіло
Навіть на 1 копійку менше 😂

Навіть на 1 копійку менше 😂
Вітаю з -1 конторкою. Наснаги в подальшій боротьбі!

Назад
Угорі