Важливо!!! Нові калососи!!!!

• Автор теми Автор теми Motorheart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 3K

Motorheart

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
173
Бали
393
Motorheart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю брати та сестри :) калососи вирішили відкрити в у нас в Дніпрі свій сарай під назвою ФінХелп. На фото номер людини, яка займається набором, тому він може бути першою жертвою обурених людей. Адреса гарант - мотосалон :) якщо є, хто з Дніпра - пропоную разом заїхати до них :)

Вкладення

• Screenshot_20200204-123016.webp
    Screenshot_20200204-123016.webp
    58.9 Кб · Перегляди: 315
Вітаю брати та сестри :) калососи вирішили відкрити в у нас в Дніпрі свій сарай під назвою ФінХелп. На фото номер людини, яка займається набором, тому він може бути першою жертвою обурених людей. Адреса гарант - мотосалон :) якщо є, хто з Дніпра - пропоную разом заїхати до них :)
Дуже підозріло, що знаходячись у Дніпрі, спілкуєтесь щирою українською)

Я не из Днепра, но не долеко могу приехать)

По-перше - я принципово в он-лайні спілкуюсь рідної мовою, в офлайні спілкуюсь тією мовою, якою говорить людина, а по-друге - у нас в Дніпрі багато людей розмовляють українською :)
Всі, хто хоче приїхати та заїхати - пишіть мені в лічку, будемо домовлятися.

Есть?

ничего удивительного, мой товарищ в Харькове тоже принципиально много лет общается на украинском языке

По-перше - я принципово в он-лайні спілкуюсь рідної мовою, в офлайні спілкуюсь тією мовою, якою говорить людина, а по-друге - у нас в Дніпрі багато людей розмовляють українською :)
Всі, хто хоче приїхати та заїхати - пишіть мені в лічку, будемо домовлятися.
Ну тогда респект :good:
ничего удивительного, мой товарищ в Харькове тоже принципиально много лет общается на украинском языке
У нас в Сумах тоже пытаются некоторые, в общественном транспорте слышу часто "На зупинкі".
Хоть бы выучили сначала)
Vados, що за дискримінація?
Ніякої дискримінації
Нічого абсолютно, навіть навпаки - дуже добре!

slack, печалька.. Есть вероятность, интересно, что ездить будут? Е-гроши, судя по форуму, дурные...а у меня скоро просрочка( Стрем( Трохи лячно...(

шухер господа!шо теперь делать......

Мат
шухер господа!шо теперь делать......
Їхати і п#здіти, нас тут троє вже з Дніпра, коли комусь надійде дзвінок з цієї шараги - можна їхати, а можна почати дзвонити по тому номеру, що на скрині, нас тут багато, будемо для нього калами.

Назад
Угорі