Злая мама
Форумчанин
- Дописи
- 191
- Реакції
- 176
- Бали
- 2625
Злая мама не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем здравствуйте.Сегодня прислали на Вайбер маме.Ее инфо нашли полагаю быстро так как она ЧП.Прострочка 5 дней.Правильно ли я написала ответ им?Точнее сказала скопировать и отправить.Уточню сразу о долгах не знает и знать не будет ибо большие проблемы с давлением.Далее цитирую что она отправила в ответ:
Згідно закону України 2133 ви порушуете правила:
-Втручання у особисте життя громадян які не надавали згоду на обробку персональних данних.
-Посягаете на права свободи та цілісність життя громадян.
-Вимагаете дані або інформацію від третіх осіб.
-Використовуете персональні дані для шахрайських дій.
В даному випадку я звертатимусь до Органів Контролю 1545 на Урядову Лінію та забороняю звертатися до мене або членів моеї родини.
При порушенні права часть 6 статття 23 .стаття 189 стаття 182 стаття 355 .
У разі дзвінків або повідомлень від Вас або Вашої компанії ,дані дії розцінюються як шахрайство та вимагання.У такому разі будуть прийняті міри до Уголовної відповідальності по статті 189 УК України.
Згідно закону України 2133 ви порушуете правила:
-Втручання у особисте життя громадян які не надавали згоду на обробку персональних данних.
-Посягаете на права свободи та цілісність життя громадян.
-Вимагаете дані або інформацію від третіх осіб.
-Використовуете персональні дані для шахрайських дій.
В даному випадку я звертатимусь до Органів Контролю 1545 на Урядову Лінію та забороняю звертатися до мене або членів моеї родини.
При порушенні права часть 6 статття 23 .стаття 189 стаття 182 стаття 355 .
У разі дзвінків або повідомлень від Вас або Вашої компанії ,дані дії розцінюються як шахрайство та вимагання.У такому разі будуть прийняті міри до Уголовної відповідальності по статті 189 УК України.