Ваша готівочка атакує по місцю проживання!!!

• Автор теми Автор теми Yanina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 4K

Yanina

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
47
Бали
913
Yanina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сумчани доброго дня! Чи є хто небудь які зіткнулися з атакою від Ваша готівочка. Сьогодні провідали мій рідний край навіть мала змогу з ними поспілкуватися, приїхали требути брог, а документів пред'явити було нуль, крім якогось бумажника де цей ***** представився як з юридичного відділу, ха налякав мене, як тільки почала говорити про поліцію і набирати, вони в машину і втекли. А кому потрібно є їхнє фото і номера машини на якій вони гоцають.

Мне надо в лс скиньте пожалуйста
Сумчани доброго дня! Чи є хто небудь які зіткнулися з атакою від Ваша готівочка. Сьогодні провідали мій рідний край навіть мала змогу з ними поспілкуватися, приїхали требути брог, а документів пред'явити було нуль, крім якогось бумажника де цей ***** представився як з юридичного відділу, ха налякав мене, як тільки почала говорити про поліцію і набирати, вони в машину і втекли. А кому потрібно є їхнє фото і номера машини на якій вони гоцають.

прошу фото машины, номера машины и этих утырков, если можно в личные сообщения

Это вы в Сумах живёте?

Ко мне раз приезжали спустя 50 дней просрочки два дурачка, щас уже 4 месяца просрочки - писали в вайбере, звонили недавно. Машину отец видел и с ними он общался, но без госс. номера. Данные одного из них тоже есть, ФИО и фото. Но недавно тот, кто звонил, сказал что этот уже не работает у них якобы. А Вы из Сум, или области? Куда приезжали?

Останнє редагування:
Мені теж обіцяли приїхати,всі приготувалися,чекаємо:diablo:

Выложите в открытом доступе в интернете и подпишите, что это бандиты, в открытую занимающиеся вымогательством. Дабы люди видели. В полицию тоже заявите.

Tetka, я живу в Сумській обл.
Vados, область, а фото скиньте мені, можливо вони ще працюють.

Ко мне в Житомирскую область тоже сегодня заявлялись,в 10 утра,но я там уже 10 лет не живу,только родственники,но и те в курсе,что этих идиотов воспринимать серьезно не надо) сказала бабушка,что два молодых парня были. Подскажите пожалуйста,кто знает,как часто они ездят,с какой периодичностью и долго ли им доходит что их приезды безсмысленные?

Теж питання по них. Я проживаю в одній області, до мене приходили вже по місцю прописки, писала про це неоднократно. Питання в тому, що моя свекруха бивша обсирає мене по селу через те,що їй дзвонять, і сказала сусідам її що до неї приїжджали двоє чоловіків,сказали,що хату заберуть. Вона проживає в іншій області за 300 км. від мене. Таке можливо? Чи очередна брехня з її сторони....... Бо обісрала ще гірше калів по всьому селі, а мамі моїй донесли за цей типу приїзд, то мама їх всіх на йух послала прямим текстом, і сказала, що б передали сверкусі,що нехер пиз....іть

кому небудь прислали, це правовий альянс, сказав якщо я інвалід, тоді позитивний ответ от нацкома прийде

Вкладення

• Screenshot_2019-07-19-04-32-24.webp
    Screenshot_2019-07-19-04-32-24.webp
    40.3 Кб · Перегляди: 155
  • Screenshot_2019-07-19-04-32-24.webp
    Screenshot_2019-07-19-04-32-24.webp
    40.3 Кб · Перегляди: 152

Привет. В некотором роде мы с тобой земляки. Я хоть не из самих Сум, но из области.
У меня городок небольшой, провинциальный, ко мне скорее всего не сунутся. Мб к вам приехали потому что это областной центр и мб там есть представители этих шараг? В любом случае стоит завямть на них.

Мне они тебе звонили и говорили что моим кредитом занимается теперь международный правовой альянс. Я написала туда запрос ,а ответ пришел что у нас сомной никаких дел нет и что возможно это мошенники

Привет. В некотором роде мы с тобой земляки. Я хоть не из самих Сум, но из области.
У меня городок небольшой, провинциальный, ко мне скорее всего не сунутся. Мб к вам приехали потому что это областной центр и мб там есть представители этих шараг? В любом случае стоит завямть на них.
Ну і я не з самих Сум, а із села! Багато читала на форумі, що їздять більшість по області, а виявляється що ні. Та мене це не засмучує, нічого вони не зроблять, хай через суд добиваюся.

Ко мне тоже приезжали в мое отсутствие, кому интересно могу показать последствия их визита

Назад
Угорі