Вам нельзя записывать разговоры. Как быть с ними?

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
дзвонили вчора з Кредіт +, сказала одна дамочка чуєш красавіца не будь така розумна, а потім я сказала дякую за комплімент розмова записується, а вона ви не маєте права записувати і вибила, писала потім на вайбер, що приїдуть за адресою проживання і адресою прописки.
А сьогодні смс, що подали в розшук. Що від них далі можна чекати?

дзвонили вчора з Кредіт +, сказала одна дамочка чуєш красавіца не будь така розумна, а потім я сказала дякую за комплімент розмова записується, а вона ви не маєте права записувати і вибила, писала потім на вайбер, що приїдуть за адресою проживання і адресою прописки.

Абсолютно нічого.Всі їхні смс брєд повний і не несуть ніякої загрози.Ніхто і ні до кого не приїде.
А на рахунок записів розмови - це Ваш телефон і Ваш особистий номер - Ви маєте право робити любі записи розмов телефонних дзвінків які надходять до Вас.Так само як і маєте право не спілкуватись по телефону взагалі.

Tetiana, а чого можна чекати від тих неадекватів? Це ж треба, спочатку вони знають, де ви є та обіцяють приїхати до вас, а потім - у розшук. Тепер чекайте смс, що вони були у вас, але нікого дома не було.

Бред полный, вы имеете полное право вести запись разговора! Они только пугают, а сделать ничего не могут, забейте и не слушайте их!

Наступного разу нехай розкаже Вам який Закон забороняє фізичним особам записувати свої розмови, бо я такого не знайшла...

Это они просто боятся услышать свой голос со стороны и как они общаются.?

Ну они вообще сказочки такие рассказывают что не дай Бог!шлите их в лес за грибочками

Поясніть їм, що адвокат радив записувати всі телефонні розмови для особистої безпеки від погроз та вимагання . Жодним нормативно -правовим актом це не заборонено.

Tetiana, а чого можна чекати від тих неадекватів? Це ж треба, спочатку вони знають, де ви є та обіцяють приїхати до вас, а потім - у розшук. Тепер чекайте смс, що вони були у вас, але нікого дома не було.
вони вже подали у розшук

Закон забороняє порушення таємниці приватної телефонної розмови фізичної особи( без її згоди). Особа,яка є представником МФО має статус офіційного представника даної організації,тобто діє не від свого імені,а від імені юридичної особи. В такому випадку телефонна розмова не є проявом особистого характеру - запис розмови можливий.
Ви попереджайте їх,якщо не влаштовує,нехай вішають трубку.

Закон забороняє порушення таємниці приватної телефонної розмови фізичної особи( без її згоди). Особа,яка є представником МФО має статус офіційного представника даної організації,тобто діє не від свого імені,а від імені юридичної особи. В такому випадку телефонна розмова не є проявом особистого характеру - запис розмови можливий.
[/QU
вони кидають, а сьогодні смс що оголосили в розшук

Абсолютно нічого.Всі їхні смс брєд повний і не несуть ніякої загрози.Ніхто і ні до кого не приїде.
А на рахунок записів розмови - це Ваш телефон і Ваш особистий номер - Ви маєте право робити любі записи розмов телефонних дзвінків які надходять до Вас.Так само як і маєте право не спілкуватись по телефону взагалі.
Мне одна звонила тоже,уже из досудового бюро. Я записала весь разговор(конечно же с угрозами и обзываниями) и скинула им в вайбер откуда мне они писали. и сказала что написала на них заяву в нацком,они затихли вообще и никто не сказал что я не имею права. каждый из них с индивидуальным подходом))))

[/QU
У мене з ними було так, місяць просрочки телефонувала, якась баришня і наїзджала постійно. Потім передали до своєї служби безпеки. То за 2 дні дзвонили і на роботу і батькам і навіть мали телефонувати в сільську раду в слео до батьків, прийшлось кредит закрити.

Зря закрывали. Просто деньги выбросили.

А записывать разговоры человеку вполне разрешает ст. 34 Конституции Украины.

• Подобається
Реакції: LeTa
Зря закрывали. Просто деньги выбросили.

А записывать разговоры человеку вполне разрешает ст. 34 Конституции Украины.
Только если он хочет проводить годы в неприятных условиях))

1. Статьей 31 Конституции Украины каждому гарантируется тайна переписки, телефонных разговоров, телеграфной и другой корреспонденции. Исключения могут быть установлены только судом в случаях, предусмотренных законом, с целью предотвратить преступление или установить истину при расследовании уголовного дела, если другими способами получить информацию невозможно.

Ничего подобного в данном случае.
Потому что:

Разговор со звонилкой - не приватный разговор двух физ. лиц.

Всех с праздником!!! Будем редактировать своими действиями и активностью!!!

Только если он хочет проводить годы в неприятных условиях))

1. Статьей 31 Конституции Украины каждому гарантируется тайна переписки, телефонных разговоров, телеграфной и другой корреспонденции. Исключения могут быть установлены только судом в случаях, предусмотренных законом, с целью предотвратить преступление или установить истину при расследовании уголовного дела, если другими способами получить информацию невозможно.
ст. 31 это о прослушке. Если я с вами говорю по телефону и записываю, это ж не прослушка

Мне одна звонила тоже,уже из досудового бюро. Я записала весь разговор(конечно же с угрозами и обзываниями) и скинула им в вайбер откуда мне они писали. и сказала что написала на них заяву в нацком,они затихли вообще и никто не сказал что я не имею права. каждый из них с индивидуальным подходом))))
Ой .они так верещат. Причём не зависимо от гендорной принадлежности))) мне тоже чушь несли,мол есть ли у меня лицензия на запись разговора)))я ей начала объяснить разницу между юр. и физ лицом, а она в визг.и как бы я им не объясняла что визг истерики и ор мною не воспринимаются .ну не умею я расшифровывать подобное.и если хотят мне что то донести то пусть говорят на человеческом языке.бесполезно (..Так моё общение с ними и прекратилось. Если нет конструктива, какой тогда смысл.

Це просто вас залякують.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі