В якому МФО можуть дати нормальну суму кредиту?

• Автор теми Автор теми Emlec
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Emlec

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
9
Бали
3
Emlec не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене є кредит у двох банках, вже є заборгованість, то оплачую, бо з роботою важко. Вже поганий рейтинг. У мене нема кредиту у МФО. Я десь більше п'яти сайтів зареєстровувався у МФО, пройшов анкету, і в кожному було очікування від 3 до 30 хв. Я вибирав різний кредит від 1000 та до 30 тис. під 0.01 чи 0..01 щось подібне. Якісь МФО відказали, деякі свою суму запропонували дуже малу та збільшили чи зменшили дні кредитування, та й 2% чи 1, не те що було. В деякі зараз смс шлють, що 15 тис дадуть, якщо скину селфі, але це МФО на сайті пише що може дати такий кредит, а мені запропонувало 1000, і потім закидали смс про селфі, що мов більше дадуть. Мені дуже потрібні гроші. В анкетах писав, що працюю, та зп 12 тис. Може не треба було це писати чи треба було писати про малу зп? Не можу зрозуміти, чому всі МФО пропонують до 2 тис, хоча там вибирав від 10 тис та більше. Може хтось підкаже де дають нормальну суму? В МФО чи щось інше. Прочитав теми тут, що багато у кого борги від 100 тис, і не ввідают. Де саме брали такі гроші? Бо і мені треба, хоч буде і багато у мене МФО,....

Якщо у Вас кредитний рейтинг в убкі менший за середній, тобто низький- вам не видадуть великі суми і неважливо МФО це чи банк. Я на протязі тижня набрав лімітів на 100 тисяч в МФО з середнім рейтингом.

У мене є кредит у двох банках, вже є заборгованість, то оплачую, бо з роботою важко. Вже поганий рейтинг. У мене нема кредиту у МФО. Я десь більше п'яти сайтів зареєстровувався у МФО, пройшов анкету, і в кожному було очікування від 3 до 30 хв. Я вибирав різний кредит від 1000 та до 30 тис. під 0.01 чи 0..01 щось подібне. Якісь МФО відказали, деякі свою суму запропонували дуже малу та збільшили чи зменшили дні кредитування, та й 2% чи 1, не те що було. В деякі зараз смс шлють, що 15 тис дадуть, якщо скину селфі, але це МФО на сайті пише що може дати такий кредит, а мені запропонувало 1000, і потім закидали смс про селфі, що мов більше дадуть. Мені дуже потрібні гроші. В анкетах писав, що працюю, та зп 12 тис. Може не треба було це писати чи треба було писати про малу зп? Не можу зрозуміти, чому всі МФО пропонують до 2 тис, хоча там вибирав від 10 тис та більше. Може хтось підкаже де дають нормальну суму? В МФО чи щось інше. Прочитав теми тут, що багато у кого борги від 100 тис, і не ввідают. Де саме брали такі гроші? Бо і мені треба, хоч буде і багато у мене МФО,....
Одразу з першого кредита мало хто давав великі суми. А зараз мені здається такий час, що ще менше шансів. І плюс у вас є кредити в банках.
Та це не погано. У вас не буде боргів в мфо 😇

Ви поплутали. Форум про те як вилізти,а не закопатись по самі помідори

Вам теж борги треба?... Тут якби всі вилізти з них намагаються...)))

Дякую! Тобто, якщо у мене буде середній рейтинг, то можно сподіватися на більшу суму. Я хочу вилізти з банків, але ж все рівно треба гроші багато від МФо, із-за рейтингах((( і вже потім минає рік, і також почну шукати вихід від кредитів.

Дякую! Тобто, якщо у мене буде середній рейтинг, то можно сподіватися на більшу суму. Я хочу вилізти з банків, але ж все рівно треба гроші багато від МФо, із-за рейтингах((( і вже потім минає рік, і також почну шукати вихід від кредитів.
Краще не брати нових кредитів, МФО ще гірші за банки.

Почніть вже.

Я розумію, що не треба, але що поробиш,гроші треба. І всі кто брав, то не одразу відають, а з роками. Чи правда, що всі кредити по МФО, згодом можно не платити відсотки, тобто згодом за тіло кредит відасти?

У мене є кредит у двох банках, вже є заборгованість, то оплачую, бо з роботою важко. Вже поганий рейтинг.
Краще домовляйтеся з банками за реструктуризацію. МФО це така дупа, що потім вам нинішні проблеми здадуться солодким сном, в порівнянні з тим, куди ви залізете.

Так у вас зараз дві проблеми. А буде 20-30, якщо перекривати банки мфошними кредитами.

У мене в місті є якісь заклади, тобто вивіски кредит, позичемо. Чи можно в них брати кредит? Чи це набагато гірше, чим в онлайні? Скажіть, якщо брати кредит а онлайні. Чи хтось з вас робив селфі для них, чи цього не треба робити? Ось це боюся, вдруг, вони будуть моє фото розкидувати по інету і тому подібне.

У мене в місті є якісь заклади, тобто вивіски кредит, позичемо. Чи можно в них брати кредит? Чи це набагато гірше, чим в онлайні? Скажіть, якщо брати кредит а онлайні. Чи хтось з вас робив селфі для них, чи цього не треба робити? Ось це боюся, вдруг, вони будуть моє фото розкидувати по інету і тому подібне.
Для чого вам терміново гроші?
І яка саме сума потрібна?

Я розумію, що не треба, але що поробиш,гроші треба. І всі кто брав, то не одразу відають, а з роками. Чи правда, що всі кредити по МФО, згодом можно не платити відсотки, тобто згодом за тіло кредит відасти?
Вибачте, а працювати і заробляти не варіант?

Будуть. Якщо захочуть.
Якщо у Вас зараз немає грошей на банки, то чим Ви віддасте МФО? В банку 5% в місяць, а в МФО може бути і на день.
Я б радив Вам почитати теми в розділах по МФО. Там розкажуть хто і скільки разів буде дзвонити і писати.
І не думайте, що все сплатите вчасно, бо Ви не такий...
Не сплатите. Лише глибше залізете. Набагато глибше...
P.s. з кожним новим запитом на кредит Ваш рейтинг падає. Значно падає.
Візьмете в МФО - не дивуйтеся що банки можуть забрати ліміти під 0.

Якщо у Вас зараз немає грошей на банки, то чим Ви віддасте МФО? В банку 5% в місяць, а в МФО може бути і на день.
Я з повідомлень ТС розумію, що він хоче взяти і не віддавати:
Прочитав теми тут, що багато у кого борги від 100 тис, і не ввідают. Де саме брали такі гроші? Бо і мені треба, хоч буде і багато у мене МФО,....

Для чого вам терміново гроші?
І яка саме сума потрібна?
Може це невірно, але хочу кредит банків оплатити, там відсотки. У мене з двох банків за місяць знімає від 5 тис грн, за відсотки по кредиту. Та й щоб був рейтинг.
Вибачте, а працювати і заробляти не варіант?
Працюю,але зп мала, важко знайти іншу роботу. Була норм робота, але з часом, там втратив працю, ну і довго шукав, ну не добре зараз.
Будуть. Якщо захочуть.
Я б радив Вам почитати теми в розділах по МФО. Там розкажуть хто і скільки разів буде дзвонити і писати.
І не думайте, що все сплатите вчасно, бо Ви не такий...
Не сплатите. Лише глибше залізете. Набагато глибше...
P.s. з кожним новим запитом на кредит Ваш рейтинг падає. Значно падає.
Візьмете в МФО - не дивуйтеся що банки можуть забрати ліміти під 0.
Я з повідомлень ТС розумію, що він хоче взяти і не віддавати:
То що будут дзвонити та писати, вже не лякає ,бо подивися на ютубі, що це така робота колекторів , тобто не треба хвилюватися, і одразу на спам. Тут справа така, що мабуть десь рік не буду платити по МФО , і вже очікувати на тіло по черзі, ось тут саме ж буде без відсотків по оплаті МФО, чи хоча б малі відсотки . , хай перерахують. Бо передивився на ютубі тай чат інший по телеграму, що мов можно відати тіло, тобто зовсім без відсотків.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі