Emlec
Форумчанин
- Дописи
- 27
- Реакції
- 9
- Бали
- 3
Emlec не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене є кредит у двох банках, вже є заборгованість, то оплачую, бо з роботою важко. Вже поганий рейтинг. У мене нема кредиту у МФО. Я десь більше п'яти сайтів зареєстровувався у МФО, пройшов анкету, і в кожному було очікування від 3 до 30 хв. Я вибирав різний кредит від 1000 та до 30 тис. під 0.01 чи 0..01 щось подібне. Якісь МФО відказали, деякі свою суму запропонували дуже малу та збільшили чи зменшили дні кредитування, та й 2% чи 1, не те що було. В деякі зараз смс шлють, що 15 тис дадуть, якщо скину селфі, але це МФО на сайті пише що може дати такий кредит, а мені запропонувало 1000, і потім закидали смс про селфі, що мов більше дадуть. Мені дуже потрібні гроші. В анкетах писав, що працюю, та зп 12 тис. Може не треба було це писати чи треба було писати про малу зп? Не можу зрозуміти, чому всі МФО пропонують до 2 тис, хоча там вибирав від 10 тис та більше. Може хтось підкаже де дають нормальну суму? В МФО чи щось інше. Прочитав теми тут, що багато у кого борги від 100 тис, і не ввідают. Де саме брали такі гроші? Бо і мені треба, хоч буде і багато у мене МФО,....