- Дописи
- 36960
- Рішення
- 10
- Реакції
- 95594
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нажми на гамбургер. Там есть список))А де є весь список адвокатів ?
Вони всі спеціалізуються по боргових питаннях ?, чи є таки , що працюють по інших напрямках ?
Не цікавився, але найближчим часом думаю, що знадобиться звернутися.Свобода, здрастє-приєхали..
![]()
Юридичні послуги
Юридичні послуги від адвокатів проекту АНТИКОЛЕКТОР. Усі адвокати/юристи, які розміщують теми в цьому розділі, перевірені роками на форумі та мають багато виграних справ у судах із МФО, банками та колекторськими компаніями. Створювати теми в цьому розділі можуть лише користувачі зі статусом...anticollector.ua
У Yuristo2020 теж напрямки різні, у Tarass. У Advokat Ukraine не в курсіНе цікавився, але найближчим часом думаю, що знадобиться звернутися.
Меркато займається і в інших напрямках, а всі решта спеціалісти тільки по захисту в боргових питаннях, так ?
Напевно тільки Меркато мав дозвіл від аміністрації форума уточнити свої напрямки, Тарас тільки намекнув в описі, Юристо2020 не наважився.
Добре є дякую
за інформацію стосовно адвокатівЯ беру гроші по любим питанням. Але я не адвокат )Не цікавився, але найближчим часом думаю, що знадобиться звернутися.
Меркато займається і в інших напрямках, а всі решта спеціалісти тільки по захисту в боргових питаннях, так ?
Недавно переміг конус дорожників (автодору) під солом'янським судом.Добре є дякуюза інформацію стосовно адвокатів
Особливо цікаво читати про перемоги адвокатів в судових процесах.

Дивлячись, що треба?))Не цікавився, але найближчим часом думаю, що знадобиться звернутися.
Заходьте на сайт, він зазначений у підписі, і там все є)))Напевно тільки Меркато мав дозвіл від аміністрації форума уточнити свої напрямки, Тарас тільки намекнув в описі, Юристо2020 не наважився.
Ще один хейтер...але це не точно))

Так прочитав, що ви не є адвокат, а є фізичною особою і посередник між кредитором і боржником ( Арбитражный управляющий)Я беру гроші по любим питанням. Але я не адвокат )
Недавно переміг конус дорожників (автодору) під солом'янським судом.
Півтора тижні під німесилом. Конус супротивлявся. Мало руку не зламав.
![]()
Ну... Я кумі допомагаю писати позова, коли роботи немає, або якщо я в темі розбираюсь краще ніж вона (за велику мзду в 50%), але зазвичай так... Як арбітражний. За гроші списую борги. Прям як "рішали". Тіко я дорого, гарантовано, через судТак прочитав, що ви не є адвокат, а є фізичною особою і посередник між кредитором і боржником ( Арбитражный управляющий)